Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je lijepo vidjeti clanak o lijepoj, skolovanoj zeni, a ne o onim opajdarama Hani, Majkicki i onoj Dodinoj "Vrati konju glavu" ..
@DexterMorgan Addiko banka je bivša HYPPO Banka.
@DexterMorgan ponavljas se svakih 10 min
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lagani uvod u političku karijeru, priprema medija na novo lice...ali neka, Sanela to zaslužuje.Ne znam kako će se snaći sa prepredenim i primitivnim sojem političara ali sa stanovišta struke Sanela je ekspert i ja joj potpuno vjerujem.Veoma je vrijedna i predana poslu ako joj se da prilika i slobodne ruke, vidio sam to.
Adiko djeli poklone.
Ova je korumpiranija nego sva SDA zajedno, na 5 velikih kredita se rastalila mogu i pojdinisti, u Uni credit banci sa kolegicinim muzem se spandzala moral upitan.
Hypo banka promijenila ime, ali im i dalje niko ne vjeruje. Zavili narod u crno...
Bravo, i ovo je pravi primjer da žene trebaju biti na vodećim pozicijama...
Pripreme za povecanje 'troskova' i usluga!!!
podijelis otkaz stotinama ljudi koji su "visak" (hrvati), pa onda zaposlis 3x toliko muslimana, cista ekonomija i veliki strucnjak nema sto i nikakve veze s politikom nema
DOTIČNA : Istakla je prioritete o kojima trebaju povesti računa vlasti, poslovni sektor, ali i sami građani !!! Izgleda da BANKE prestavljaju VLAST i ODLUČUJU šta treba raditi !!! Mislili smo da BANKE predstavljaju SERVIS u razvoju DRUŠTVA i DRŽAVE !!! Ovih dana BAKE SINHRONIZOVANO obavještavaju KLIJENTE da će CIJENE za USLUGE i NAKNADE biti ZNATNO POVEĆANE !!! Ko ovo KONTROLIŠE !!!
Hahaaa. Klix pobrisao POSTOVE o BAKARSKOM LIHVARENJU, pa PROMJENIO i NASLOV !!!
Smiješan članak, njena banka promijenila ime zbog raznih afera i sad ona priča o krađi.
Samo da se zna da joj je neto mjesečno plata najveća u bankarskom sektoru. Iznad 50 milja. I to nešto govori...
S bankama se ne moze naprijed, to je sigurno....jedino ako kompanija od uglja pravi dijamante mozda bi stigla platiti kamate i rate na vrijeme...
čija si, ako nisi begova?
NEBORITESE PROTIV KORUPCIJE JARANI MOJI BOSNA JE ZAKON KAFA MARKA, ČEVAPI TRI MARKE, POLICAJAC PET MARKI, WINDOWS 10 PET MARKI, SUBOTA RAJA TRANS UBIČETESE ZAPADOM HOČETE NENE MI
Da li se iko zapitao na proljece radi migranata ako(kada) Krajina odjjeebe SDA sluzbenike tj. drzavne ministre (drzavu) i kaze ko vam jeee*** mater necemo , a hajde dodjite da nas uhapsite i ko ce otici ?! Da li ce to biti pocetak kraja BiH jer sta onda ocekivati od ostalih kantona ?
Krajina je vec raskrstila sa IZ koja se po nalogu SDA vise brine za migrante umjesto za svoj narod!