Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko su ti privrednici, zelimo znati i sta su do sada proozvodili ? DETALJNO! Iskopajte to NOVINARI! Koliko tona i cega su proizveli povrca, voca, itd? Onoga sto treba ljudima!!
@HUGO ovo je 12 puta manje nego hrvatska sto izdvaja, zato nam i jeste sve uvozno a pored toga pravi proizvođači kod nas dobiju kitu a lažni stranački mešetari razgrabe sve. Neka se novinari jave pravim proizvođačima i pitaju koliko su dobili.
Bravo za ministra Dedica,sjetimo se kako je sdp svukao poljuprivrednike za vrjeme vladanja 2010/14,bili smo na kolenjenima i poljuprivrexnici i pio/mio.Sreca pa je SDA sve iz irila za vrjeme preuzimanja vlasti od sdp-a za period 2014/18. Sdp👎
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Semso je original ratarska faca!
jal ovo Husnija Hule ili mi se cini
to je dobar znak ali trgovci trebaju otkupit domace i onda ce imati dupli ucinak
Kako god. Svaka cast. Neka se nesto pokrenulo i na ovom polju. Puna podrska.
Vraćaj banci pare namah. Kakvo povećavanje stočnog fonda. Ko će toliku stoku hraniti? Ja neću.
Neka se javi samo jedan poljuprivrednik volio bi znati šta je dobio
Da bogdom to dobiju istinski poljoprivrednici Al ništa od toga . Davno je ta proizvodnje devastirana poljoprivredna dobra rasturena itd. A vjerute nije to ni jeftino tako jedan dunum kukuruza da bi se zasijo treba cca 100 km sa svim agrotehnickim mjerama tu dobijete 500 kg kukuruza ako je sve perfekcija inače slabija godina300kg po dunumu. Sve ćete vi to razgrabit sa ahbabima .
Ja znam da su u mom mjestu Uhljebi dosli do mog prijatelja koji radi u poljoprivrednoj apoteci Trazili da im izda racune za sjeme. Oni koji neznaju sta je motika
Kakav je ovo VOLONJA uzzzzzzdrrrrrr semsudine
glavonja
To što ste uplatili je dug poljoprivrednicima, a ne podsticaj za sjetvu. Mljekarima su dužni evo gotovo 7 mjeseci a za sebe uredno i još se hvali pomogao poljoprivrednicima.
Auuuu glave kad ga vidis znas iz koje je Stranke i Kakvo znanje ima !
@BatonDezitijatB1 volonja
Pola Eću,pola preduzeću
SRAMOTA, kap u moru, ako su te pare uopste i otisle u prave ruke.
oj muzafere divi vugle