Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nijedna banka nije ono sto glume po reklamama, daleko su od toga a ovi lihvari su posebna prica
Krenite od svojih uposlenika, doskolujte ih za inspektore. Ionako glume sve do jedne neke sipine inspektore. Smece od banke.
Obrazovanje i edukacija novih generacija iz oblasti kreditnog poslovanja. Kako da vas odradimo a da se vi osjećate sretno i da ste dobro prošli. Kako da se osjećate kao pravi sretnici, potpisivajući robiju dugoročnog stambenog kredita.
Jel dualno u svajcarcima
Moze li prvo da se nauči posanje pa naslov ne bude "dualno obazivanje".Nismo djeca, ako ne može izgiviriti slovo pa zato nemojte ni napisati slovo R?
hoce tusiti djeci kredite u frankama...
laži laži laži me