Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaduzivanje se prikazuje kao neki uspjeh, a zapravo je posljedica nerada, nesposobnosti, kriminala i korupcije.
Torovodje se lako dogovoru oko kredite 💏
Šta je ovo?Samo se zadužuju.Bas me zanima ko će sve ove dugove vratiti?Ovaj Bevanda pije.On je samo trijezan kad spava.
Kad vidim ovu glavu odmah znam da se radi o kreditu ili prevari nekoj 😏
Još malo pa će BiH biti i kastarski i gruntovno vlasništvo MMF-a a i mi njihovi robovi...
Da Vlast hoće napraviti više firmi,dovesti strane firme,zaposlit ovu omladinu koja je bez posla.To je uspjeh,ne krediti kao rupa bez dna.Koju sigurno neće vratiti Bevanda.
Nema tog kretena koji ne bi znao ovako voditi drzavu.
Kakav je ovo kriminalac i Covicev pusiqrac
Ja od kako znam za sebe ovaj je ministar finansija , ima li iko mladzi i pametniji , fraer umro davno samo mu jos niko nije rekao !
Još malo i svjetske sile će angažovati Bevandu i Novalića da im pomognu dobiti kredit. Kako su se ljudi u igrali čudo jedno.
Daj Evropo, traži pare nazad, pa kad nemaju uzimajte komad po komad zemlje da i nama svane. Što im dajete te kredite da ih troše na svoje plate?
Jel mozemo znat koliko nas mjesecno kostaju budzetske plate na svim nivoima u federaciji paraziti i krpelji
Unisti nas MMF a mi jos gori pa dajemo glas onima koji ova zaduzenja potpisuju i trose na sebe a ne na narod. Bolje receno kakav narod takva i vlast. Svaki pojedinac svijest mora iz temelja mijenjati, razmisljamo o demokratiji a ispoljavamo i podrzavamo sve ono sto nije demokratija.
Hamo,Hamo vidi mu glaveee hahahaha jbt život tikve
Ovaj lopov samo kredit uzima
Ne kontam, kad trebaju da se zaduze to se usvaja bez sec raspravljanja, nema nacionalnih interesa, nema Sejdic Finci,nema Dodik trazi svoje Bakir svoje tu nema rasprave u koje svrhe idu sredstva. Plan :Naprave lazni plan i program utroska da dobijemo pare, pa udri ovi stoku po porezima da se vrati, a gdje cemo potrositi to kad pitaju mi cemo bacit novu kost da brzo zaborave....
gledaj smrada.
Nema ovde spasa