Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sramno. Covjek je ministar privrede u KS bez ikakvog kredibiliteta i prferensi osim sto je je haver Konakovica. On zove privrednike na druzenje, a oni njemu mogu drzati predavanje o biznisu.
ko bi ovom narodu poganom ugodio, kad ne zoves sto ne zoves, kad zoves kako te nije sramota da zoves ? a sve se to jave uvijek one propalice, oni paraziti nikada ucenici i radnici ... mrs u 3 lijepe sa takvim razmisljanjem
ovo poganom lopovskom narodu samo kao SDA , samo jeb*** mater . tad mu je najbolje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne otkrivajte poslovne ideje, maznuce vam ih...
Imas ove obrazovne sa fakulteta sporta tjelesnog odgojai i visoka skola za usluzni biznis na Sokocu – Istočno Sarajevo u svojoj VladI Kantona Sarajevo. Mislim zasto razgovarati sa mladima kad ste najbolja Vlada u proteklih 2 godine vase vladavine. Da ne spominjem tvoju karijeru ...
Kao startup vlasnik odgovorno tvrdim dabovog covjeka boli rakuc za nas i nikoga nije pogledao kada je bilo pokazivanje nasih poslova i rada, a strani ministri su svi dosli sa iskrenim zanimanjem i rukovali se sa nama dok je ovo djubre otislo na "kafu" .
Zasto nisi ministar sporta ako ti zavrsio obrazovanje za tu struku? Zasto ministar privrede, nije neko ko je zavrsio to usmjerenje?
E vala i ove organizacije koje organizuju ovakve gluposti a čime se promoviše ovaj službenik iz Dubai-a, baš valjaju gluposti, ministar kantonalni, ah zemljo...
Na kafu sa ministrom da vam objasni kako se baci 5 miliona, a da za to nismo dobili ni jednu konkretnu novu vrijednost za KS, kao ni pravdanje navedenih 5 miliona. Bravo ministre. Sa biroa u ministarsku fotelju! Samo kod nas to moze.
Izbori-izbori-izbori!!!! 😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈 Jeftini populizam, gubljenje vremena bez cilja.
more' li caj ... ne pijem kafu
Ljudi, o privredi, startupima, razvoju ekonomije u BiH treba pričati, mlade zainteresirati, usmjeriti. Lično sam slušala u par navrata ministra i čini se kao dobronamjeran čovjek koji želi napraviti rezultat, pokrenuti našu privredu. Nemojte te, molim vas, stavljati u najmanju ruku višks komentare na ovako dobru inicijativu. Hajmo pratiti ishode pa onda suditi. Ja bih i kod lošeg ishoda bila tiha jer ovo je inicijativa, pokušaj okupljanja, povezivanja, nešto što treba podržati.
Samo beduinski projekti prolaze, pravi dzabalabad od države....
Start up NiP -ovoj omladini i prijateljima koje NiP-ovci znaju. Hvale ovog minista A sta je uradio uopste da je drugaciji ili uspjesniji od predhodnih. 5 miliona za Dubai? I sta dobismo????
Povraća mi se od ovog papka.
Hocel bit malo za zamezit ?
hocemo rakiju sa Dodikom