Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj najgore mi je kad se mi pocnemo sekirati za Njemce, a ljudi ekonomska velesila
kako je počelo izgleda da ću ja svoju VIVAX puhalicu sa grijačima od 20km prodati na ebay-u za 3000€.
U pravu si.
Sta je 600000 na 90 mil, šta pumpate stvari i prepadate narod
Otvoriti turističku agenciju za Švabe da idu u Rusiju da se ogriju ove zime.
Al' kod njih direktor EP ne obmanjuje javnost laznim informacijama da elektricna energija ne moze biti koristena za grijanje kao prva alternativa plinu.
Da od 93miliona kupio ih 600,000 bas sasrase se
Volim ove vijesti iz njemacke jer i sam zivim ovdje da vidim sta se dogadja,sad ovaj mjesec ide 300 eura nadoknada za grijanje,1500 eura korona Bonus isto bio a Do kraja godine jos jedna plata za bozic i Do 3000 eura od poslodavca za pomoc u ovim teskim vremenima.Ako sve saberem ispada da bez plate imam jos dobit oko 5000 eura Do kraja godine i jos tri plate to je znaci oko 11000 eura,samo se nastavite brinuti za nas to mi bas godi
Sve sto je istina je 300 eur od drzave ovo ostalo je laz
nisi ti vidio dojclanda
I oni su intelektualno telad, isto kao i mi..
Ne kontaju da ako fali plina onda fali i struje
Skidači gača germani i franci.Uplasili se da im lagodan život se ne smanji.
U Njemačkoj u OBI-u prostorni metar drva 350€
Njemačka 82 miliona stanovnika. 600.000 grijalica je beznačajan broj. Možda je kupljeno samo malo više nego što se svake godine proda.
A i ovo je dio biznisa…
Ja kupio duge gace i nakurnjak
Neka isele u Afriku nekoliko mjeseci
Ako su Njemci kupili ovolike grijalice,trebat ce im strujeNasa EP ce im prodat,zine uhljebima guza na pare,a o stranacki fondovi se istrosili od izbora...Znaci,mi smo je...i ježa u ledja
Uzimaju se pare na levatima
Beznačajno 600000 u jednoj državi sa preko 80 miliona stanovnika