Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zato će naša perjanica (uhljebnica) BH Telekom uvesti 4G za jedno 20 godina, tad će auta letiti serbez.
T-MOBILE cim van grada izadjes ,mrka kapa nema signala.
Da su telwcom prodali dok je jos nesto vrijedio pa hajde sad nit su telecomi profitabilni ko nekad niti bh telecom ima trzisnu vrijednost kakvu je imao
treca po velicini a ni blizu AT&T i Verizon ni blizu ! ja vozim po cjelom kontinentu,cm izadjes iz velikog grada nema vise komunikacije sve preuzima vecinom AT&T i ponekad Verizon pfff od kompanije !
mi u Bosni zapeli na 3G, dajte ljudi kakav 4G ili 5G
bojim se da ti ne znas razliku izmedju ovih mreza
Švabo je to..
@sheeef ko je svabo ?
@GratefulDead 40%
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko će kupiti BHTelecom za 3,5 milijardi dolara ?? AKo su se čekale volike godine neku su vala. Pa nisu valjda zbog UHLJEBA ZAPOSLENIM U NJIMA ?? Čuj vlada UDARA AKCIZE I POREZE A IMA SVOJE IMOVINE ?? Đe to još ima u svijetu ?? I još ustavni SUd tvrdid a je to legalmno ? ZAĆERATI NA IZBORIMA SVE U PM !
može li za mog barija jedna milijarda