Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se nema, a grah se povraća
@7seset3 lijepo je pročitati nešto za sta znas da si ti autor toga 😁
Ko kaže da nam je loše :D
seri po sirotinji
Ko ima i muda maze..
Joj sad kad Novalić izvuče statistiku iz ovog, pa kaže da je ovo rezultat njegovih reformi, da je narod počeo ne samo bolje živjeti nego i kupovati luksuzne stvari.
Sebiji ponestalo robe
Ima se i za zlata i za rolexa
Opa ima se može se
Eno svi pametuju i pljuju po uspjesnim ljudima...pa ko je vama, ustvari nama kriv sto smo nesposobni i lijeni...
Ne brinite, posle ovog egzodusa i evakuacije stanovnistva iz ove usrane zemlje, nećete vise imati kome prodati bilo sta.
Ima se pa se narucuje
Sirotinja dislikes this.
To mogu priustiti privilegovane i tajkunske hanume i mozda poneka arapkinja kad dodze preko ljeta
narod sve jadniji,"hadžije" sve bogatije...
Ja vise ne znam, svaki dan sve manje stanovnika, a sve vise automobila. Izgleda da su u pravu ovi sto su uveli akcize povecava se broj auta, a i potrosnja goriva iako je nelogicno ali brojke tako kazuju.
Nigdje veze naslov, mozda je netko narucio felge od platine za svoje auto....
treba bit bogat