Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sve tri prve opštine se nalazi termoelektrana.
Gustina stanovnistva duplo manja, a klepanje drzavnih para jednako. Eto kako
Nema tu pravog realnog sektora. To nije realna slika.
Od 10 najrazvijenijih opstina u BiH 9 je u Federaciji.
Švicarska, nema šta.
Laž!!!😂😂😂Sirotinja žešča!!!
Ovo je laz i nije teoretski moguče
Plata u ovoj jadnoj zemlji gdje političari kradu od naroda je 460km
To je to. Ostali su malo ispod milje.
Tamo gdje su uhljebi u javnom sektoru vecina plata mora biti takva. Isto je i u federaciji
Obzirom da su uposlenici iz privatnih prefuzeća mahom dobili otkaze, a ovdje se radi državnim firmama, prosjek mora biti visok !! Kako kaže stara narodna - Jedni jedu kupus, drugi meso, ali prosjek je sarma !!
KOS NAS U FEDERACIJI SVE MANJE I MANJE!!!
Tamo u platu računaju i topli obrok, da izgleda više
ako dvoje u kuci rade to su sasvim solidna primanja, ne za neki veliki luksuz ali da se moze bez nekih velikih briga preturiti mjesec
Ma samo neka se tjese 😂
900 km prosjek. Drugim riječima golf dvojka luksuz.
Političari jedu meso a narod kupus, mi u prosjeku jedemo sarmu. Eto to je statistika.
Prestara fora, izmisli nesto drugo.
Stanari i Ugljevik, prosjek im drze radnici termoelektrane. 80% ljudi radi za 500-600km. Statistika je statistika, realnost je nesto drugo. Mada ce i ova statistika pasti, samo u TE Ugljevik zaposleno je oko 400 radnika viska. Minus Elektro Bijeljina za prvih 6 mjeseci je oko 35 miliona, najvise zbog radnika koji se zaposljavaju po stranackoj liniji. U TE i rudnik Ugljevik, od nekadasnjih 200 Bosnjaka, danas radi samo 1, a i on je clan SNSDa.