Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dio sam ove statistike i mogu samo reci najbolja odluka ikad !
@EmiRem apsolutno se slazem
i ja sam.da sam bogdo prije,ali nikad nije kasno.poruka za sve: -IDITE,ZBOG SEBE,ZBOG DJECE,IDITE-
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nisu oni napustili BiH, nego su otisli i nece se vracati. dilFa
@fbUser1587201140 Hvala na komplimentima. A pravo da kazem da mi je moj nacin razmisljanja "na glas" bio napravio veliki problem sa UDB-om, jer su skontali da sam im "provalio" sistem i matricu koju koriste u svom prljavom poslu. ( Jedva kutaris'o zivu glavu i mislim da me rat spasio da totalno ne zaglavim). I da se malo pohvalim bio sam jedan od najjacih analiticara u organu bezbjednosti ARBiH gdje sam obavljao duznost u toku proslog rata. Lijep pozdrav
Trebamo svi otici i sotaviti Dodikam Bakiraa i Covica sa familijama da se fino rasire i sebu ugadjaju bez da im mi smetamo. Alternativno da pokupimo Dodika i njihove familije i da im presudimo po kratkom postupku i da onda gradimo drzavu gdje se moze zivit. Treca opcija je da opet zaratimo onako masovno, ne sad nego za dvadesetak godina, ionako nas tu vode.
Ja uskoro ćaooo
Bakir I. zaposlio novih 100.000 !!! A jes' ga POŠLO !!!
to je velika iluzija od te njemacke ! Leihfirma i pljacka covijeka vas ceka! nije to više ko prije ! Vi ste njima uninteresantni jel Migranti dobiu smjestaj djabe postave ih u Leihfirmu za neki 12-13€ I manje. Dijaspora koja je tamo prije 2000 otisla nekazem nista ali sad ici tamo je velika greska!
Arbajt, Arbajt do penzije valja skapat! Al uvece oci zare kad u dusek trpam pare!
Odljev stanovnistva nije problem, nego posljedica uzrokovana stanjem u drzavi koju vodi nepismena stoka.
Jedan od njih sam,i mogu samo reći da sam više ostvario za ove dvije godine vani nego za čitav moj život u BiH,mada ima malo nostalgije za cipsovom potvrdom i da me šalju tamo vamo,to preznojavanje i bojaznost da fali neki papir, pečat,dedina slika,nanin nalaz da je seceras,jebeno neprocjenjivo
BOOKIR I DALJE ZAPOSLJVA!!!!! AL SAMO SVOJE PODANIKE!!!!!
Odoše ganjati švabice.
Zna li Eurostat koliko je tu kojih konstitutivnih? Njihovi više bježe, naši su gluplji, a oni treći nisu vrijedni ni spomena.
u mjesec dana prije corone,kome valjate,..
Za 2 godine ode Zenica... Koliko mi to još Zenica imamo???
Ispunio Bake obećanje.
To je uspjeh nase vlasti.