Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BUJRUM, BUJRUM, samo kod nas 8 maraka 10 čevapa. Više hljeba u njima nego mesa.
10 litara vode ti ne moze bit da ugasis žeđ.
@fbUser1571384906 U hrvatskoj 15 kuna pogled iz dubrovnika a 300 pogled na dubrovnik
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zato je već krenuo drugi val jer smo se prerano opustili
@fbUser1585491089 dagoda krepp, cigane jedan smrdljivi, neoprani… jebbo te drugi val, mater ti jebbem, danas rekao njemacki virolog Sreek, koji je govorio sa preko 14 pacijentada od Covida jos u martu da tu bolest svi nazvali gripom da je niej bilo ovih javljanja..
A jakih turista!
Dobrodosli komsije :)
Da li dolaze na Ratni tunel DB ?? Red je da dodju da vide kako smo ih izlevatili 😂😂😂
Jeftinije im je otić u Pazar
A burek?
Joj što me nervira kad nas povezuju samo sa ćevapima i kafom, isto kao neka varošica da smo, roštilji, ćevapi, ringišpil.... Jel to znači odem u Split, podrazumijeva se da ću na ribu?? ma hajte molim vas.
IMA KOVID U CHEVAPMA NEZDERTE
Jebeš državu koja je jedino poznata po čevapima.
a u Srbiji raste broj zarazenih
Ponuda jebenica.. cevapi i kahva
Jel dolaze s tenkovima? :-)
Kakvi turisti hahahahhahaha
Kaze meni jedan rodjak iz novog sada, kad sam ga vodio na cevape kod Ferhatovica, i pitam ga rekoh kakvi su cevapi, kaze ma druze u novom pazaru sam jeo nista nisu losiji nego ovi na bascarsiji. Jedino somuni sto vrijede, buregdzinice svaka cast, a cevapi sarajevski, obicna sibicarska podvala. Ko ne vjeruje neka dodje na cevap kod beslica u Zenicu i skontace sta su sarajevski cevapi
Naše dobre komšije, ko je bolji i bliži od komšije? Niko! Dobrodošli!
Ovdje nek mi ne dolaze