Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je velika tragedija izgleda da ce morati poceti da doje
Morat ce dojiti oca kolika je nestasica
hajde ba bjezi, bebe mogu sisat sisu od matere.
Kako ce da doje bebe, u tom "modernom" svijetu ili majka ima silikone ili beba ima tatu i tatu ili ga ta ista "majka" ostavi na cesti. Zalosno ali istina.
Brate, nije sisa sporna...sta je sa onim sisama sto ne daju mlijeko, sta je sa djecom po sirotistima itd.
Ma nemoguće ,ma to Biden nebi dozvolio e moj glupi narode i glupa Evropo sad se ovako nešto i vama sprema ,nestašica,glad ,nijedan,siromaštvo zbog pogrešne politike sebičnog starca.
Kakve vi nebuloze pišete, besmislice
Bravo BIDEN i demokrate razjebase zemlju
Ovo kao da se moderni kapitalistički sistem lagano raspada... I to ne u knjigama i radovima nekih stručnjaka, nego pred našim očima. Neko izgleda stvarno odlučio da gurne kola nizbrdo...
U isto vrijeme dešava se najveći ulazak ilegalnih migranata u SAD a mlijeko se šalje njima! Kabala planski radi zamjenu stanovništva! Američke debile su kvalitetno izboli mrna biološkim injekcijama i jos ce, idu sada igre gladi i najezda ilegalaca s juga!
"Planska zamjena stanovništva" To se prijatelju već desilo tamo nekad 1500 godine kad je Kolumbo otkrio ameriku, jer ovo je možda šok za tvoju needuciranu glavicu, ali bijelci nisu domicilno stanovništvo amerike, već je Evropa PLANSKI potrala indijance i ZAMIJENILA ih ILEGALCIMA iz afrike(robovi) i Evropljanima (robovlasnicima)
Bravo za američki kapitalizam koji je dopustio da jedna firma ima 90% učešća u tržištu ovako bitnog proizvoda. A polako sa osuđivanjem ljudi, neke majke ne mogu dojiti jer su na lijekovima ili ih npr. trefi mastitis, a u USA se 3 mjeseca nakon poroda moraš vratiti na posao pa je nekim ženama nemoguće duže dojiti.
Super mi je sto samo muskarci komentarisu temu nestasice mlijeka za bebe. Koliko dugo ste vi dojili svoju djecu, pa da znate sve o tome?? Nemate pojma o cemu pricate, ne znate sta su ciji razlozi, zasto neko moze ili ne moze dojiti. Odvratni komentari, sram da vas bude!
a jesu nam igranku spremili za jesen ....
Putin ce i za ovo odgovarati pred sudom a ne Dzo inace veliki prijatelj bosne i hercogovine
Čuj sami prave...2022 godina!
Sto ne objavite ko je usao u posao sa vjestackim mlijekom ili zamjenom? Hehe
Okej ko ima opravdan razlog, ali zar ne bi trebalo da majke vecinski hrane svoju djecu?