Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Članovima plemena regije BiH najbitniji je nacionalni prefix HZ HB. To što se radi o obnovljivoj energija je tek sporedan faktor.
*energiji
@WiFi5 Ne zamjeraj se Bošnjama, ipak je potreban neko ko će trošiti elektr. energiju. I drži se svog predznaka: RS vjetroelektrana, molim lijepo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Elektroprivreda HZ HB jedino je elektroprivredno preduzeće u BiH koje proizvodi električnu energiju isključivo iz obnovljivih izvora." Mi bosnjaci planiramo i dalje cumur palit.
Kad je ovako nesto bitno onda je Bosna i Hercegovina kad je vijest bezveze onds naglasite Hercegovina.
Sve pohvale naravno za HDZ i njihove .... ljudi se bave investicijama i radnim mjestima ... a naši prodaju maglu ... gdje su silne hidroelektrane, termoelektrane koje su obećane, bio kamen temeljac i nakon toga ništa ... tko nama brani .... pa naši lopovi i kriminalci ... čudi me da Bakir i slični nisu našli načina da opet za sve optuže Hrvate ....
HZ jeb te pa ni struja ne moze biti normalna u BiH koja bolest
Samo vjetrenjace sadit. Ne samo da su korisne, nego su i lijepe za vidjeti, ne ugrozavaju prirodu (osim dok se grade), pocinju se isplacivati u relativno razumnom vremenskom roku (Ca. 12 godina). Jedina mana je cest remont i eventualne popravke, ali te troskove uglavnom snose proizvodjaci u prvih 10 godina. Kako god, DA vjetrenjacama, NE unistavanju rijeka i zraka kojeg udisemo.
Sada ce Elin Zivinice da dobije posao
E nisam mislio da cu dozivit da ce se ovolika vjetroelektrana izgradit u Hercegovini... Ali neka, zelim sto vise ovakvih vjesti
Ovo je buducnost
Zaustavi se vjetre pita bi te nešto viđaš li mi dragu i pita li za mene .....
Super
Obnovljiva energije je budučnost!
Kapacitet je ovo veliki
To, treba ih biti jos vise! TE Gacko, Kakanj i Tuzla na aparatima...
Ako je vec u srijedu, mogli ste objaviti i neku azurniju sliku. Ne znam da li ce me put nanijeti dole. A volio bih vidjeti.
27.000 kucanstava moze obskrbljivati,100.000 ljudi,bravo svaka cast
samo HDZ i HRHB. bog i hrvati. ZDS
Ima li praljkovače nazdravil li se 😀😀😀😀😀