Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vijesti vezano za autoput sadrže "Uskoro" i "pogledajte". Nema "provozajte" ili "gotovo"
@kemo1ba moze i provozajte ali kupite volan onaj plasticni pa na televizoru..
Ovaj nacin pravljenja dionica svakih 5 godina pa pauza 6 je najprofitabilniji i najmudriji Izucavace se kao poseban model
4,9 km je previše brate. treba razbit na 3 djela.
samo vi polako , nema žurbe, mamicu vam banditsku, a silne ste pare uzeli od građana kroz akcize
Nista dok ne vidim mašine...
pazar ga nisu josh napravili majkumu
2049...
ni tad
Autoceste FBIH su najveći lopovi i tu su najveće muljaže sa novcima. Toliko se izdvaja za puteve za izgradnju i održavanje a vozimo po putovima kao u Keniji i Tanzaniji, a policija kažnjava vozače za neke minorne stvari a kad su napisali prijavu za ne održavanje puteva i neuslovne puteve NIKAD i onda policajac se isprsi ko fol on radi samo po zakonu
čovjek mora hirofu udarit na 3. sprat kuće
I kada će tačno biti gotov autoput, 2065?
ni tad
" javni poziv za dostavljanje ponuda za nadzor izgradnje dionice autoputa" I ovo je vijest? Naredna vijest - "sutra ističe rok za dostavljanje ponuda...", pa "odabran ponuđač", pa "tender poništen zbog žalbe". Vijest je kad se nešto konkretno uradi, a ne kada se planira uraditi.
Ha, ha, uskoro - omiljena riječ u Autocestama FBiH. 🤥
Haman ce biti...
Eno hidrocentrala VRANDUK gotova !!!!
Opet sda genocidlije smaraju javnost ovim video igricama,gamad nesposobna
20 mil. maraka dodje nesto vise od 900 metara autoputa?!!! 4.9km kosta 50 mil. €? ??!!! Jel se ovo samo meni cini ili i vi isto vidite??
zahtjevna dionica :)
Kako smjesno male dionice po 4-5 km i onda rade je godinama. U Hrvatskoj dionice u prosjeku imaju 25-30 km
Kad je ovaj video objavljen...