Vrhunski stručnjaci
0

Uspješno održana IV sesija Leader Roots programa AmCham BiH

G. M.
AmCham BiH kompanija članica, Authority Partners, je 20.10.2022. godine uspješno održala četvrtu sesiju programa Leader Roots.

Budući biznis lideri su imali priliku slušati vrhunske eksperte u oblasti projekt menadžmenta – Authority Partners se pobrinuo da i ova sesija Leder Roots programa za mlade lidere bude upotpunjena informativnim i motivirajućem predavanjem i savjetima aplikativnim na sve djelatnosti.

Mladi lideri između 26 i 35 godina su ciljna publika programa Leader Roots. Kroz niz modula, časova i aktivnosti, traje više mjeseci i omogućava kompanijama članicama AmChama da podučavaju i dalje inspirišu svoje top menadžere, proaktivne zaposlenike i talente, kao i one za koje vjeruju da će biti budući lideri.

Istaknuti rukovodioci iz kompanija članica AmChama služe kao predavači, a eksperti iz oblasti team developmenta i leadershipa se brinu o teorijskom dijelu obuke.

Tokom sesije učesnici su imali priliku čuti zanimljive i korisne informacije o unapređivanju projektnih planova i posmatranju projektnih izazova iz druge perspektive. Sveobuhvatne agilne tehnologije su samo neke od tema koje su predavači i lead program menadžeri Naida Vejo Rizvanović, Tamara Turnadžić, Eldar Meris Jordamović, i senior account menadžer, Ena Durmišević pripremili, a sjajni učesnici su se pobrinuli da svojim odgovorima učine radionice još uspješnijim.

Authority Partners je pripremio odličnu organizaciju i korisne lekcije koje će učesnici imati mogućnosti aplicirati u praksi. Kreiranje prilika za talentovane mlade ljude i njihovo ohrabrivanje u naumima je ono što će AmCham BiH nastaviti da radi i u budućnosti.