Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to nije dionica, to je odmoriste od 4,9 kilometara. Kako vas vise nije sramota praviti te mikrodionice kako bi sto vise love pokrali. Sram vas bilo. Kad dodje prava vlada, treba zabraniti SDA/SDP/NS/SBB partije jer su pokrale veliku lovu od Bosnjana. Sram vas bilo Alijini isprtci, sram vas bilo dusmani Bosnjana iz SDP/NS/SBB.
@gooUser1589200701 Cuj oni prave dionice od 4,9 kilometara? Dignite kredit i pravite odjednom 100 km.
@gooUser1589200701 gdje su pare od duplih akciza koje uzimate za puteve plus gdje su pare od putarina?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
GDJE SU PARE OD AKCIZE STO NAM NAMETNUŠE?
IDU IZBORI EVO ANIMACIJA
@OkoPasaDedeMi1234 Izađimo u subotu na protestnu šetnju od Sebilja do zgrade Parlamenta BiH u 5 do 12 pa postavimo pitanja koja imamo. Jedino tako možemo dati do znanja vlastima da smo nezadovoljni trenutnim stanjem i samo tako možemo dati nadu za bolje sutra onima koji nikada nisu izašli na izbore.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovde posao moze bit cist samo ako bi bio pod kontrolom davaoca kredita ili bezpovratnog novca. Vidjeli smo do sada da nije metar uradjen da neko nije ugradjen.
Sve Laž , 4,9 KM auto puta u Njemačkoj nije vise od 40 mil €
Auto put je totalni EKONOMSKI PROMAŠAJ !!! Prihodi od naplate cestarina ne mogu da pokriju ni JEDNOSTAVNO održavanje !!! A na izgrađenim dionicama se konstantno izvode RADOVI POPRAVKI !!! Ekonomski stručnjaci neka objasne koji BENEFITI su ostvareni za DRŽAVU, a koji za KRIMINALNE grupe koje su uključene u realizaciju ovog projekta !!!
Kad god spomenu gorivo, ja se sjetim izglasavanja akciza u 4 ujutro i priče kako ćemo imati mrežu autoputeva. Da nije sarajeva, ostatak države ne bi znao kako izgleda autoput. Toliko o tome
Da mi je samo znat ko kad nas projektuje I Pravi rute autoputa. Nemogu da vjerujem da 1 kilometar kosta 20 miliona, I autoput je da ubrza saobracaja I ispravi put, a kod nas kroz svako selo mora proc I ko da prave Bob stazu. Evo je dokaz da haman kod nas nema strucnjaka u ovoj oblasti.
Ali je pola njihovo
Sudeći po cijeni haman da će ćilibar sterat, a ne asfalt...
Sram vas bilo. Ne trebalo vam.
ja jake dionice u p.m. 4,9km, ako ovako nastave izgradice ga za 50 godina
vase plate za vas nerad kostale su nas vise nego sto bi nas kostao cjelokupan autoput kroz BiH
Oni unistise magistralni put do zenice koji je bio extra.. zasto on nije mogao ostati onakav i mogao se koristiti i kao alternativa.. ko ima pare nek ide auto putem .. 12 maraka putarine od vogosce do lasve ..
I nazad.. pa toliko ni blizu goriva ne trosimo.. vise kosta putarina nego karta za autobus.. fuuuuujj
23 500 Km metar autoputa, pa kod nas se ne krade tajno. Uvoze autoput preko Fikreta ???
Vijadukti kostaju
ko nas je 1km puta ba skupli od necije dionice od 100 km, a da i ne spominjem sto nam treba 100 godina da napravimo 100km puta...bice ba jos 2 rata ovde prije nego autoput prodje do Neuma...
Koliko je to u respiratorima?
samo 1000 respiratora
Approximately how much does it cost build 1 kilometre of highway? These costs vary continually, and are based on a variety of factors. However, in 2009, it costs approximately $3 million to twin 1 kilometre of highway. Building new highway costs approximately $3.5 million for a new 2-lane 100-Series highway plus bridges, and approximately $6 million for a new 4-lane highway.
Crnu Goru autoput kosta preko milijardu eura. Nije problem duzine nego reljef. Lako je graditi po ravnicama gdje nema mostova i tunela.