Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko će sa susjednom državom graditi hidroelektranu. Neko prodaje metar po metar bosanske zemlje Arapima u nepovrat. Kada sagledaš sve što se dešava po BiH onda se upitaš treba li ovakva zemlje uopće da postoji?
Zato je nuklearka i rađena u Krškom, jer tamo nema muslimana, Da je negdje blizu Sahrajeva, muslići samoubojice bi je već digli u zrak. S takvima mi u HRHB moramo živjeti. No, ne još dugo.
i meni se cini da takvi kso ti nece jos dugo sa "muslucima", hvala bogu !
Tako je vi iz zločinačke HZHB i ne trebate živiti u BOSNI I HERCEGOVINI. Nađi sebi državu u kojoj ćeš živiti. HR jedva čeka da primitivac poput tebe naselio ZG🤣🤣🤣
POSRBLJENI POKUSAVAJU UKRASTI BOSNJANSKU ZEMLJU! GRANICNI POJAS PO DAYTONU NIJE ZEMLJISTE ENTITETA! MOBILIZACIJU ARBIH ODRADITI I BRANITI SVOJU ZEMLJU OD NOVE SRBIJANSKE AGRESIJE!
Sve istina, zele da onemoguce razvoj RS. Ko moze biti protiv izgradnje eto neka i federacija gradi hidrocentrale niko normalan nece biti protiv. Zamisli neki austrijanac protiv ekonomskog napretka u BiH
Ne mozes sa Srbijom graditi nesto sto je teritoriha cijele zemlje! GRANICNI OOJAS PO DAYTONU JE TERITORIJA CIJELE ZEMLJE, NE SAMO GENOCIDA!
nije problem, samo Srbija da placa zakup drzavi BiH
e vidjećemo Viškoviću
Smanjuje se zagadjenje oko Broda=udar na BiH. Obezbjedjuje se dosta prilicno ciste energije ovim projektom=udar na BiH. Prave se naselja za Arape u koje stanovnik BiH ne smije prismrdit’=nista. Federacija gotovo poklonila terminale u Plocama=nista. Koga vi zajebavate?
A rs-u je glavni grad Sarajevo. U Sarajevu je Parlament. U Sarajevu je Vijeće ministara. U Sarajevu je Ustavni sud koji će najvjerovatnije dati zadnju riječ oko ove centrale i ako se sagradi. Nije vam mudro što ste udarili na visokog predstavnika jer ode Inzko, a dolazi Christian Schmidt koji preuzima njegove započete poslove pod drugim okolnostima. Iživljavajte se još malo na Inzku.
Ugrabi ti još koju platu prije zatvora, zločinac Srebrenice.
Ugrabi ti još koju platu prije zatvora, zločinac Srebrenice.
Pustiti da naprave a kasnije prebijati dug koji je već prešao 5 milijardi
Nemojte se svadati
Koja kolicina gluposti zasto se vi prepirete o tomme ce odluciti neko drugi Ustavni sud
"Sve iz inata"....
Biće elektrana kada se bude tačno ucrtala svaka tačka granice Bosne i Srbije. Do tada se nenadaj boljitku. A to što bi se bezobzirno uništilo neprocenjivi prirodno i istorijsko blago Bosne, vi polupismeni nemate brige. Naravno taj dio je inače nasljeđe od Kraljeva Bosne koji nisu bili Srbi. Takođe ova vlast kojoj služiš će još koji dan otići, Mile vas je sve rasprodao zadnjih tridesetak dana, pa eto vam.
Ko pita federaciju
Ko pita federaciju Pita Ustav i međunarodni zakoni. Od ovih dana SAD i NATO! Jasno su vam stavili do znanja i Čoviću i Dodiku, pa hajdmo. Reklo bi se od " Izvora dva putića".
Ma samo po zakonu - ko ga krši neka i odgovara. Nije bitno odakle je i ko je - samo treba dosljedno!! - Dakle, niko im ne brani, samo neka idu po zakonima i pravilima.