Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su mjere urodile plodom,majke ti? Pa mene bi bilo i sramota ovo napisati!
Jest na putu oporavka kad je sve poskupilo
Pa normalno kad je na čelu FBiH najsposobniji premijer ikada, gospodin Fadil Novalić. Džaba ga napadate i smišljate mu optužnice, on radi najbolji posao. Da nije bilo pandemije plata bi dogodine bila 1200 KM. Dok psi laju, karavani prolaze. 💚
Jel ovo Fadil platio clanak. Ljudi moji BDP Bosne po stanovniku je jedan od najmanih u Evropi. Poslije Moldavije i Albanije, ja mislim najmanji. Veliki broj africkih zemlja ima veci BDP/capita od Bosne, a po indexu kupovne moci, ja mislim da 70% africkih zemlaja ima veci BDP. Mi nismo evropska bijeda, mi smo svjetska bijeda.
Sve to što si napisao su obične izmišljotine. FADIL PROFESIONALAC.
hahahahahaahahhaa a da nije qurčina
dva vica u jednoj recenici, ekonomija, i oporavak, koja crna ekonomija stoko piljarska
Hajmo radit ljudi, dosta je vise bilo pandemije i mjera! ✌️
Hebo majku, pa ovim što veličaju fadila samo nožni prsti vire iz njegovog pakšu? Jel moguće da se narod toliko zavede, da sami kažu: VJERUJEMO TEBI VIŠE-NEGO SVOJIM OČIMA I UŠIMA!-baš treba bit ovca bgm ..
zelene turbo ovce šta reći
Kako sad oporavak kad su izjavljivali da krize i nema?!🤔
i odkud sad podatak o 26 i više hiljada nezaposlenih kada je dilfaš do juče tvrdio samo 12 hiljada?
to su mjere ulja , sa 1.95 na 3km mjere mesa sa 6 km na 9km.
zlatne kasike stizu postom od sljedeceg mjeseca vec smo porucili 250000 komada.
Povjerovao bih bilo kome samo da nije Vlada ovo izjavila...
Sve će biti dobro dok nas ne zatvorite opet
A jest Fooodil neke naguzio , a izgleda i Osmica Tadicku . Hoce seljanka se igrat sa CIA . Polako ce i onaj grbavi bivo iz Laktasa doci na red . Tata iz Beograda ce ga pustit niz vodu jer valja i njemu sacuvat sopstvenu guzicu .
Koje mjere?
Hahahahahahahah cijene otišle u nebesa, nema posla za lijeka. Znamo mi kako se šminkaju podaci, šta nas levatite više!
Ovo su pokazatelji naših "dijasporaca". Oni za mjesec dana godišnjeg odmora potroše, nego što vi sa svojim mjerama uštedite. Mrš.
Plate i penzije su mizerne sa svim sto je poskupilo, sve dok su plate od 3 do 6 hiljada banditima nemamo sta pricati!! Sramota cim se hvalite!!
dobili vase poticaje najveci, nista buranija