Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kada ce se gurati novac u ovaj truli aerodrom? Direktor i zamjenik direktora, po defaultu Hrvat i Bosnjak uzimaju mjesecno preko plata 10,000 KM..aerodrom organizira proslavu godisnjice postojanja i teosi 300,000KM za nastup Halida Beslica, vodi Tarik i slicno…pa bando, potusit vas treba
Nista od mostarskog aerodroma do to ne odobri Hrvatska i HDZ. On je konkurencija Dubrovniku i narocito Splitu preko kojeg dolaze hiljade hodocasnika u Medjugorje. HDZ se pobrino da ima autoput od Splita do Medjugorja. Sad su nevoljko odobrili gradnju autoputa od Medjugorja do Mostara. jer ne zele da mostarski aerodrom proradi. Na stranu sto bi to bio i najbolja alternativa sarajevskom aerodromu kad su magle.
Eee Bakire glupi, vi njima milion maraka a oni vama teritorijalnu reorganizaciju... konju jedan glupi
Koja glupost, HDZova rupa bez dna i leglo korupcije. Ne zelim da finansiram HDZ, prvo neka prebace vlasnistvo s Grada Mostara na Federaciju, onda cu ih rado finansirati.
ne dajte pare HDZ u.oni samo nađu nešto na šta mogu pare izvlačiti.Fadilr,kakav si ti ekonomista.znaš li ijednu pametnu reći.ako se ne vidi i ne nazire neki oporavak čemu onda davat tolike pare.a tu oporavka nema na današnje vrijeme.Mazlume.
I. Evo ja licno dajem$ 500.000 da je moj.
Zasto?
preciznije receno Predizborna slamka
Nista od mostarskog aerodroma do to ne odobri Hrvatska i HDZ. On je konkurencija Dubrovniku i narocito Splitu preko kojeg dolaze hiljade hodocasnika u Medjugorje. HDZ se pobrino da ima autoput od Splita do Medjugorja. Sad su nevoljko odobrili gradnju autoputa od Medjugorja do Mostara. jer ne zele da mostarski aerodrom proradi. Na stranu sto bi to bio i najbolja alternativa sarajevskom aerodromu kad su magle.
Odakle vama pravo da trosite moje novce koje vam svaki mjesec uplacujem na nesposobno rukovodstvo. ODAKLE vam pravo Fadile i Jelka.
Opet ovaj HDZ aerodrom na kojem je ove godine sletio jedan avion sa hodočasnicima za međugorje i ni njih nisu prijavili u turističkoj zajednici, milioni idu u rupu bez dna, sad milion, pa dva ipol, pa sedam... neka stranački aparat tog aerodroma kaže koliko još miliona im treba bez novih potraživanja i neka odjebu sa proračuna a onda gasi, prekopaj pistu i posadi krompir
To je isto kao i ,,Aluminij" samo im pumpajte naše novce,adezeovska lopovska kasta na ovaj način skreće u svoje džepove novac...
Tačno tako, još jedan stranački bankomat i fabrika ničega gdje se izmišljaju poslovi za nečiju djecu
Nesposobni ljudi i to je to. Ovi u SA unistili BH Airlens koji je imao dogovoren posao sa Aerodromom Mostar. Sad lagano su i vas pustili miz vodu. Mozda vas spasi Al shidi kompanija
Ima se, moze se.
Ovo su uhljebi. Prevezu 2000 putnika godišnje a upumpaš im 2 do 3 miliona. Plate bogovske a nemaš prometa. Ovdje treba sve radnike odpustit dat otpremnine ako treba da se zakon ispoštuje. Stavit na mute firmu, platit samo zaštitarsku firmu da ovo što je ostalo ne pokradu. Putnik prevezen košta državu 2000 km.
Za pare koje taj jebeni aerodrom dobije mogli smo dati po par hiljada svakom putniku da odu taksijem na koji god aerodrom i da im i tamo snosimo troškove avionskih karata i hotelskog smještaja. Koji je smisao takvog aerodroma, čija djeca u Mostaru rade na tom aerodromu kojim upravlja Čovićev zet, nisu garant djeca radničkih porodica već nekih glavešina
Uhljebljavanje. Kad se raspiše konkurs u javnoj ustanovi ili javnom preduzeću za radno mjesto, obavezno se traži biografija kandidata, VSS, položen državni ispit, poznavanje rada na računaru, poznavanje engleskog jezika (pismena i usmena korespondencija), 5 godina radnog iskustva u struci, potvrda da kandidat nije krivično gonjen. Kad ovakav konkurs vidite, znajte da jedan od kandidata kojeg sretnete je već i prije raspisanog konkursa primljen.
108-ma slamka spasa
eto miliončića za hadeze i ekipu
Malo je to, taman za dva banketa i reprezentaciju, treba još 5 miliona da mogu ti siromasi na more ove godine i još koji milion za regres. Isplatljivije je bilo da su prije 10 godina rekli: evo vam 100 miliona i sad se jebite, kurvajte, pošmrčite to dok vam nozdrve ne izgore, ne zanima nas, poslije toga doviđenja!