Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodijelila vlada željeznicama novac ,dodijelila novac naj većem dužniku PDV. Državna firma dužna državi Porez i država daje pomoć naj većim dužnicima.
Olos jedna...pomazete uhljebima koji nista ne rade....mamu li vam olosku kretensku uhljebarsku.NA TERETU STE OBICNIM GRADZANIMA KOJI VASE PLATE I POMOCI ZARADZUJU KRVAVO RADECI KOD PRIVATNIKA !!! FUJ DRZAVE I GOVANA !!!
UBIJEN U POJAM Vidi se da pojma nemaš a i dalje pišeš .Raspitao se od čega željeznica FBIH živi.Ništa nama niko ne daje što se uz zaradi prevozom prvenstveno roba a možeš se raspitati ako te interesuje za koga se prevozi ,pošto vidim da ne znaš da funkcioniše teretni saobraćaj.A o gorivu to ti je još jedna nebuloza znači piši samo o onome što znaš,a nemoj o onome što misliš da znaš
Logicno, najveci uhljebi najvise paara.Sta je sporno?? :d
SDA najviše voli GUBITAŠE !!! Njima se kao SIROTINJI stalno DAJE, ali se najviše i IZVLAČI !!! Željeznice FBIH imaju dug od 200 mil KM !!! Niko nije ODGOVORAN !!!
imaju najvece plate.znsci donacija za plate a onima koji zarsdjuju hocete da smanjite
Nedajte uhljebima i lažovima od 3000 hiljade radnika jedno 5 diploma sa državnih fakulteta sve ostalo iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez Široki koji imaju minimalno 1500 km neto zbog tih lažova izgubi povjerenje SDP i SDA od ćestitih željeznićara i njihovi porodica zbog tih lažova ubrzo će morati angažovati strane firme na banalnim opravkama jer će većina pravih majstora svog zanata u mirovinu .
E ovo je subvencija a ne izvoznicima ono malo sirotinje.
Da znate kako ste jadni a mislite da ste pametni,željeznica trenutno egzistira od prevoza roba i neke stvari se dovode u red.Vlada dotira oko 19 Mil KM na godišnjem nivou,što je mizerno u poređenju sa regijom ili cestama federacije.
Pomokrim željeznicu kojom se niko ne vozi a sve firme koje je ona povezivala propale. Sve na staro željezo tako će mo uštedjeti milione.Čista krađa koja će trajati još 10-20 godina.
ORA.2 Šamac - Sarajevo: izvesti omladinu sa džume, mise i liturgije da razgrade ono što su očevi i djedovi napravili nekad kad su bili Titovi omladinci. Prodaj u staro željezo šine, pragove zapali u termoelektrani i eto plata.
lopovi Dzafic i Novalic
I prije COVID-a to je vec bila propala firma. Malo su je migranti podigli na noge inace propast a i tuga. Prodjes u podne stanicom u Sarajevu, zivog covjeka nisi mogao vidjeti.
Za sta??? Sve su unistili? Sve pod milim bogom, a niko ne odgovara!
Onima koji duguju ne znam ni ja koliko miliona drzavi? Najbolje sitne privatnike proganjati i otimati im a nikako im pomoci...
@Philippians46 naravno, dodje sitnom privatniku i napije se krvi sto nije izdao racun od 1 KM...