Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogresna percepcija Rusije kod jednog dijela Bosnjaka moze se pripisati zalaganjem Rusije za interese pravoslavnih naroda, sa kojima smo mi imali belaj 92-95. Nije tu nista cudno, svi imaju prirodne saveznike ali uloga Rusije nije samo to, njena uloga u svijetu je mnogo vaznija danas. Da nema Rusije i njene snage da balansira sa SAD, svijet bi pao u ruke bandi koja rusi drzavu za drzavom i sve redom pljacka. Potreban je balans moci u svijetu.
Papir trpi svasta.
Mene interesuje šta je sa onim optužnicama protiv Clintona, Mayorssa Shiraka i ostale bande koja je bombardovala BEograd iako ga je nuklearkama štitila RUsija ? Prošlo je dvadeset godina, pravda je spora al ko se zadnji smije naslađe se smije ! Eh kad ih Vučić sačeka negdje sa optužnicom na primjer u Davosu i isporuči Srbiji na suđenje ! Kroz špalir Šešeljevih radikala za dobrodošlicu ! :)
Sto bi rekao premijer Irana ,,mora se stati Americi na put"...
Pa danas je cetvrti sto nam donosite stare vijesti iz maja... zar nisu na klixu samo svjeze vijesti???
Amerika je pogrijesila sto nije napala Sovjetski Savez prije Yugoslavije, sad nebi imali probleme sa Rusima, dok se bavila Yugoslavijom Rusi su se mudro izvukli.
Zapad ih sa par sankcija stjera u cosak, on kao zavrne gas, naftu a Njemacka kupi to sve od smedjih. rusi ne kupe voce iz Poljske al kupe isto to voce od Njemacke firme po 2x cijeni. Iran u pregovorima za te nove putnicke havione i prc milojko kupe stare havione od Lufthanse i Airbus... Banke Austriske, poljoprivreda u vlasnistvu Bayer-a,
Car Putin zavrće uši... jah...