Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada, u kom trenutku, je nama postalo normalno da nemamo zeljeznicku vezu sa ostatkom svijeta? Svaka slicnost sa Sjevernom Korejom je nadam se slucajna, mada nisam siguran da ovi iz Koreje nemaju voz bar za Kinu
.Najmanji problem za EU bio bi im sufinansirat prolaske kroz Vinkovce ,a mozda nesto i bude ako Konakovic pokrene inicijativu jer je SDA trenutno u offside.Ne moze se ni na sajam u Zagreb a privredu bi.
@BIMDDC2203 Nije samo to, nego zasto moze par dana u sedmici tokom ljeta, a ne moze citavu sedmicu i ostatak godine? Zbog par markaa po putniku mi jacamo hrvatski turizam. Ili sve ili nista, pa nek je bu mater.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako 50% od 25 KM ispadne 14,30 KM?
To je visa matematika o kojoj mi obicni smrtnici nemamo pojma, ko nam je kriv sto nismo ucili u skoli 🤣🤣
Možda plus pdv?
pa zar ovo treba da bude vijest? svasta
I sad Bošnjo veseo - kako su mu lijepo uzdurisali da Legitimnima ostave što više love.
Mislim da su karte preskupe.
Moze li mi neko objasniti kako cijena sa popustom od 30% na 41,40 izadje 37,20? Po kojoj matematici ovi iz zeljeznica racunaju?
Jeli ovo jedina linija izvan države koju imamo? Na rangu smo Sjeverne Koreje sa ovom željezničkom izolacijom.
a odakle vam struja frajeri?
konacno
Ko da je avionska linija samo petak i vikend. Umjesto da ima 5 polazaka svaki dan u sedmici.
cuujjjj petkom i vikendom aaa e golemo,,,,a sta sa ostalim danima u sedmici ????
Kad ce voz Sarajevo-Bihac??????
Vozi 13 sati ko da za Madagaskar ide 🙄
Nije granica u Capljini. To je iz prakticnih razloga. U Vinkovcima HR i srpski carinici i policija krenu sa obavljanjem formalnosti da bi na HR- SRB granici iskrcali putnika koji iz bilo kojih razloga ne smije uci u Srbiju. Sa druge strane carinici i policija ulaze u Sidu i obave kontrolu do stvarne granice. Sve to je napravljeno da se ubrza procedura i da zadrzavanje na granici bude minimalno.
tuga i jad uzassss sto tako malo
tuga i jad uzassss sto tako malo
Lijepa vijest,još samo da je taj vozni saobračaj tokom više mjeseci u godini.