Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno da linije iz Trebinja ostaju
“Niskotarifni prijevoznik Wizz Air planira ukinuti ili privremeno obustaviti nekoliko ruta s tri tržišta bivše Jugoslavije.” Bivša Jugoslavija je deplasiran izraz. Kao da kažete bivše Rimsko carstvo ili bivša Austrougarska.
Netacno izraz bivsa Jugoslavija odredjuje preciznije regiju i njenu socio-ekonomsku pozadinu. Itekako je relevantan.
Wizzair je ukinuo i niz letova iz Zagreba i Beograda, tj. bivše kraljevine Bosne.
@ivo kurohisjin Nisi me razumio, nemam ništa protiv izraza Jugoslavija, ali mi smeta izraz bivša Jugoslavija. Kao da postoji neka današnja Jugoslavija pa je potrebno naglasiti bivša. LP
ovdje nesto itekako smrdi...bivse linije iz sarajeva uvjek bilo popunjeno...banja luka -hamburg full i onda ukinu liniju prvo sarajevo sada i banja luka to je znak da posla ima ali im neko ne da raditi
sve je to zbog aerodromske takse koja je u sarajevu bezobrazno visoka
@f Kako onda objasnjavas ukidanje letova iz BL? Da li i kod njih vaze sarajevske takse?
Ma hajde neka ima linija za emirate ostalo je nebitno.....fuj
Kad sam tokom plandemije putovao Evropom bez vakcine i bez testova , ako bi let bio otkazan , svi su mi vraćali pare osim ovih madjarskih klošara.
Kakav smo mi cjelokupni jad i hrv.i srb i bih i mak. Kad dojucerasnja gov..a madzarska sto su vajkrem prodavala da ne govorim kako su im su se zena prodavale za crvenu, i oni odredzuju sad sudbinu 20 miliona jugosa. E ee tito gledas li nas odozgo
Jbg, vozi iz Mostara 3h u jbni Split i et..
Vlada dala podsticaj za uvodjenje novih linija, a svi ukidaju postojece. Nece niko da ima posla s njima hahahahaha
Tuzla ostaje to je bitno jos da ima iz sarajeva bilo bi super....
Samo nek ostane let na drugi svijet
Banja Luku i politicku nesigurnost u RSu napustaju svi
Ma ja na silu hoce Banja Luku da odrze zbog Madjarske politike ali ne ide hehe
Svakako su najgori, treba ih izbjegavati. Kašnjenje, otkazivanje itd. Bolje platiti normalnu kompaniju i letjeti bez stresa.
Narucis kartu i nazoves Haziru da pogleda u kasike hocel poletit taj datum
slazem se al' nema svatko love da moze platiti normalnu kompanije. ja mogu, ali mnogi ne mogu, za tvoju informaciju
Linija za Hamburg je uvijek bila puna, bilo to ljeto ili zima, ne kontam zasto to ukidaju? Nadam se da ce barem vratiti opet za ljetnu sezonu. To je jedini direktni let bio iz Hamburga tokom zime, cak nema ni za Split/Zadar/Dubrovnik direktne linije.
Najnestabilnija kompanija, ne mozes sa njima nista planirati! Avioni na ovim linijama prepuni a oni ih ukidaju!?
Ma ove svakako treba izbjegavati dok platis torbu dodje te skuplje nego bilo koja druga kompanija
Sad su svi promijenili politiku s prtljagom, smanjuju besplatnu kilazu, naplacuju i mali rucni prtljag, maltene jos samo putnike sto ne vagaju.