Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštedite nas ovih vijesti, molim vas! Kad se nešto izgradi ,onda otiđite, poslikajte i objavite...
Svaka cast!!! Samo gradite... a dusmani nek crknu :)....a do'duse ima i onih dosta sa dijagnozama patoloske depresije pa ce po'pljuvati sta god napisete da se gradi u BiH :)...
Grant, kredit, zajam...A gdje lova od akciza? Pa jbt.
Svaka čast samo gradite
Sve je ovo dobro kad uporedis afrikcke zemlje mi smo daleko ispred njih
Ma kod nas su putevi losi drama, nema ni Kongo takvih, dijete mi place od straha kad ulazimo u BIH preko Bosanskog Broda. To je vriska, haos... ne zeli u Bosnu... koliko je smijesno, toliko je i tuzno.
Ovo 300 ti put pisete o pišljivih 4000 metara
@Rabbit Nudili njemci i italiani 2001 da naprave sav autoput u BiH, za 3 godine, dzabe, radile bi i nase kompanije, da oni naplacuju 20 godina, SDA i drugii nacionalisti nisu dali jeli nebi se imalo sta krasti, evo proislo 20 godina, oni nisu ni pola napravili a pokrali Boga.
Pruga Sarajevo-Samac izgradena za 8 mjeseci,vi ste nesposobni vama za jedan kilometar treba godina
@budalakis ali to je ugradbeni kilometar, mora se iz njega napraviti i put i šefovi podmiriti da imaju vikendice, džipove, ljubavnice, privatne školarine itd itd
@budalakis Nudili njemci i italiani 2001 da
Osiguran grant na osnovu pljacke narod nazovimo akciza.
Jel sad opet 6 godina?