Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4.8 km za 20 mjeseci? A neće završiti ni za 40. I ovakvi imaju Šteti nešto reći.
Bravo Eko, neka si dopustio da IG Banja Luka nesmetano radi u Federaciji. Niti jedna naša firma nije dobila posao nadzora u RS-u.
4,8 km za 20 mjeseci, nemojte se vruci hladne vode napiti bagro sda-hdz-eovska, mnogo vam je i to
Mora otici SDA. Krajnje je vrijeme…
Sto se cekalo? Pa ne daju hrvati da se zaobilazi onaj ciganluk u vitezu
ovo vazda najave pred izbore i onda se ušute
e cekat ce se jos 15 dok prolima ne dodje iz guzice u glavu i oceraju nacionaliste.
2-10 pocinju radovi a staju 3-10 pa onda opet krecu 2024 u oktobru itd
Ne mogu stici procitati sve sta se obećava u ova dva mjeseca pred izbore..
Ma hajte molim vas....
O ovoj cesti vlasti pričaju već posljednjih 10 godina i to uvijek pred izbore. SDA i HDZ su jedinstveni u obećanjima i lažima.
Hajmo klix debilix stručnjaci vi sve unaprijed znate. Možete pričati šta hoćete ali sve što je do sad Fadil Novalić obećao to je i ispunio.
Ni 5 Km puta 75 miliona ?? Koliko je to Km 15 miliona , jos da napomenem da je ovo najlaksa trasa puta sve ravnica . Kako se samo pare peru , imamo najskuplji kilometar puta na svijetu a vozimo se makadamom rupa na rupi ...
Pa zar nije moguće pokrenuti više LOT-ova odjednom? Kad će onda čitava trasa (5 puta duža od ove sad) biti gotova, za 100 mjeseci!?
dužina trase je 4,8 kilometara - mene bi bilo stid objaviti vijest uopšte. I sad kao mi se trebamo diviti, wooow. mrs ukrali ste ostalih 10km koje ste mogli isto poceti graditi
Ili bolje receno, uskoro izbori..
a koliko li godina se čeka brzi put Sarajevo-Tuzla pa ništa od toga ???