Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi će nahebati ko mi u bivšoj drzavi , dobiješ placu ako za 5 dana ne kupiš šta treba , inflacija pojede , nemaš za germe poslije .
Ma inflacija u tursko je nebitna, bitnije je ubijat kurde preko granice i blokirat ulazak Svedske u NATO to su najbitnije teme za Erdogana a ekonomiju ko sisa.
to kao kod nas kad govore da mi je milja plata.. a sad ta milja vrijedi ko 500 prije 6-7 godina.. samo slabo ko to razumije..
Nije inflacija samo u Turskoj, svuda je. Kriza drma cijeli svijet. Nesto ce da se izrodi iz ove krize, dobro ili lose ostaje da se vidi...
ma ajde malo kod nas da dode dizanje placa haha a ne da nasi ljudi brate mili rade non stop i jedva prezivljavaju... koliko ih je samo nezaposleno i koliko ih se rasprodalo svojeg biznisa jer drzava kupuje izvana sve i odna preko pickjoobsa odu van i najbolje bave se turizmom ili nekim glupostima i bolje im je nego ovdje...
Sultan ekonomista
Kod kao nesto bolje,nema inflacije.
Ja čuo od botova, u Turskoj nema inflacije, sve zapadnjačka propaganda. 🤫
E moj Bakire,nista od donacije hurmi ove godine,gladna ti braca turci
Pa lako ti je kad imaš printer pa printaš kad hoćeš, zato i jeste tolika inflacija
Secamo se kad je bila plata 100 miliona dinara
Ako to uradi, samo ce dodatno pojacati inflaciju. To mu moze svaki brucos ekonomije objasniti.
Trebaju da pocrkaju Dbgda im inflacija bila 100% i da pokrepaju ali ce prvo ovde da se zakopite i smjeste zahvaljuci "gradjanskoj" sda mafiji i da snjima utale sve sto su opljackali cak i od DJECE paketice. Sprziti smece.
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi a pojeftini...
Idi ba u penziju i ti i tvoj kum pustite narod da zivi.
Isto kao i kod nas, ah ti zaostali Turci.
Smece i djubrad od naroda.
Da hoće ovi Turci ponovo doći na Balkan da živimo opet 500 godina u miru i rahatluku.
Nije inflacija, manite se te demagogije i biranja riječi. U pitanju je pljačka i napad na Tursku valutu svim sredstvima, a posebno ekonomskim manipulacijama jer čitav monetarni sistem se na prevaru nakon 2.svj.rata vezao za nepostojeći dolar koji štancaju iz ničega i bez ikakvog pokrića. Praktični nas handre kako hoće a vi bezumnici kličite što je sad u pitanju Turska, sutra možete biti vi. Ovo je znak da je Turska na pravom putu i neovisnosti