Eskalirao sukob
39

Žestok obračun Dinamovih i Partizanovih navijača u Vukovaru, dvojica završila u bolnici

N. K.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Navijačka tučnjava Partizanovih navijača Grobara i navijača zagrebačkog Dinama Bad Blue Boysa uznemirila je Vukovar, javljaju hrvatski mediji.

Partizanovi navijači su, kako navodi 24sata.hr, prvo verbalno napali Hrvata koji je u tom trenutku šetao sa suprugom i djetetom nakon čega je došlo do opšte tučnjave.

"U četvrtak predvečer haos u Vukovaru. Potukli su se pripadnici dvije navijačke grupe, Dinamovi Bad Blue Boysi i navijači Partizana koji se zovu Grobari. Potvrdio nam je to portparol PU Vukovarsko-sremske Dragoslav Živković", piše 24sata.hr.

Do tučnjave je došlo oko 19 sati u Ulici Vijenac kneza Branimira, potvrđeno je iz vukovarsko sremske policije, uz informaciju da su dvojica mladića završila u bolnici.

"Policija je bila brza, priveli smo 20 do 25 ljudi, za ostalim učesnicima tragamo. Veći broj navijača je pod nadzorom, svi su identifikovani i trenutno policija traga za ostatkom koji je pobjegao. Posljednjih mjesec i po naši službenici patroliraju Vukovarom kako bi spriječili ovakve situacije. Odmah smo reagovali i spriječili da dođe do većih nevolja. Ovakve stvari nećemo dopustiti u našem gradu", izjavio je Živković.

Video možete pogledati na linku OVDJE.