Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba slomit pendrek o njihova leđa...kao odgojnu mjeru. A kasnije dobrotvorni rad
Nisu to navijači, to su glupani, klošari i ološ
Podivljala srbadija napala Hrvate.
Ova tuča liči na onu utakmicu između Gačana i medvjeda; kada je ulazio gatački rezervni igrač pitao je sudije ; koje su naši?
Ovo je namješteno zbog izbora preočito
Škutori iz Gruda navijaju za Dinamo,a đikani iz Doboja za Partizan😂
To je prije svega sukob Hrvata i Srba, pa onda ovo drugo..
Sljam
Srpska junacka posla, napali obitelj s djetetom njih 25....
ništa te koji su sačekušu na ženu i dijete treba ih uhvatiti i njima to uraditi bez presude,a ostali koji su učestvovali i koje planirao uhvatiti,eliminisati im ruke i noge samo glava bez jezika da ostane usutljiv da ne moze da jede i da 10 dana crkaje ko ker pred ljudima.
Prenose ,koronu
Stoka ostaje stoka
Bar su ispostovali epidemioloske mjere, maske i distanca, svaka cast...
Predizborna kampanja u toku, zavadi pa vladaj
Seljakluk
jeli Vukovar podijeljen kao Mostar ili je cijeli hrvatski
Samo se tucite otc vas j i jedne I druge!
"Partizanovi navijači su, kako navodi 24sata.hr, prvo verbalno napali Hrvata koji je u tom trenutku šetao sa suprugom i djetetom" Phicke Chetnicke