Sjajna atmosfera
236

Navijači Sarajeva se okupili u velikom broju na rođendanskoj zabavi u Hastahani

N. K.
Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: D. S./Klix.ba)
Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo okupili su se danas u velikom broju u Hastahani gdje je upriličena proslava 75. godišnjice od osnivanja kluba s Koševa.

Kako su organizatori ranije najavili, druženje je počelo u 14:00 sati, a od 17:00 je uslijedilo zajedničko gledanje derbi utakmice 14. kola m:tel Premijer lige BiH između Zrinjskog i Sarajeva.

Atmosfera u Hastahani dovedena je do usijanja, što se može zaključiti i po fotografijama i videu koje su zabilježile naše kamere, a nema sumnje da bi u slučaju dobrog rezultata iz Mostara bila i potpuna euforija.

Nakon zajedničkog gledanja utakmice protiv Zrinjskog uslijedit će koncert grupe Visosti HZ, a klub je u saradnji sa sponzorima osigurao zabavu i nagrade za sve od 5 do 75 godina starosti.

"Radujemo se okupljanju Bordo porodice i očekujemo pravu rođendansku atmosferu i prijateljsko druženje koje ćemo upotpuniti gledanjem utakmice u kojoj, logično, očekujemo pobjedu kao pravi rođendanski poklon", istakli su ranije iz kluba uz napomenu da je ulaz u Hastahanu slobodan.

Završetak zabave očekuje se večeras oko 22 sata.