Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su sad inspekcije, maske, potvrde vakcinacije, testovi, dozvoljeni broj u zatvorenom, na otvorenom, ostojanje od 2 m, bilo kakve mjere, a privrednike svakodnevno kažnjavate i maltretirate.
Ma covid mjere su za naivne
Sad će ih Bilbija malo razmaknut. Do 18.45 fajrunt
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isti stil oblacenja, tupava faca i cigara u ustima... Jos djecu dovode. Tragedija sta rade od zivota.
Haj ne rise papak kakva li je tvoja faca da mi je samo znati? Ti kao nesto bolji od ljudi sa slike... Idi umij se dodji sebi...
Rumeni došljaci, hihihih naše inače komšije.. hihihih
Ovih stotinjak što je došlo to im i na utakmice dolazi. Divovi nema šta.
Korona Parti.
J ebi, j ebi, jebio, ko te j ebe Sarajevo, i Kosevi i Horde zla...😀
Je su li svi vakcinisani
sprema ih SDA za predizborne Skupove ionako su SDA klub
kad budu slavili 100 rodendan svi ce stati pod jedan suncobran
Klaster
Covidio conevidio
Ova hanuma sa slike 9 u sredini sto je bivsa mi djevojka zajedno bili dvije ipo godine i koliko se sjećam dok je samnom bila navijala za Želju.To je pokazatelj kakvi su njihovi navijači hahahaha prelivode hahaha
Jadno je na koji način pokušavaš skupiti lajkove na komentaru. Ubijeđena sam da osobu sa slike ni ne poznaješ, jer da je poznaješ ne bi to pisao. Nego eto, da okušaš sreću u nadi da niko neće primijetiti. Ok je voljeti svoj klub, voli ga ispod članka koji je vezan za isti, a ne po objavama FKS.
okupili se da gledaju kako bilbija kara malo sarajevo
Došlje sa kobilje glave
Bravo momci! Korona restrikcije su za idiote, vi dokazujete da to niste!!! Sretan Rođendan!!!
Komšije neka je sa srećom i hairli.
kakve su ovo čaše,nešta žućkato sa bjelom pjenom gor.ovo neki novi čaj?