"Emily in Paris"
6

Voditelj se prerušio u zvijezdu popularne serije: Neko ima za Pariz, a neko za parizer

I. B.
Dalibor Petko prerušio se u junakinju serije "Emily in Paris"
Dalibor Petko prerušio se u junakinju serije "Emily in Paris"
Hrvatski radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko poznat je kao veliki filmofil, a na njegovom profilu često se mogu naći recenzije filmova i serija. Sada je odlučio otići i korak dalje te se pretvoriti u junakinju iz popularne serije "Emily in Paris".

U spomenutoj seriji Emily, koju utjelovljuje Lily Collins, je marketinška stručnjakinja koja poslom na neko vrijeme odlazi u Paris.

Serija koja prati njene avanture, kako poslovne, tako i ljubavne te turističke, osvojila je Netflix, a čini se i Dalibora.

Voditelj koji je svoje prerušivačke sposobnosti pokazao i u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta prerušio se u Emily.

"Neko ima za Paris, a neko za parizer", poručio je pratiteljima ispod videa u kojem oponaša svakodnevnicu glavne junakinje serije.

Javile su mu se brojne poznate osobe hrvatske javne scene, koje je nasmijao, a nakon videa uslijedile su i fotografije na kojima je pokušao "skinuti" njene odjevne kombinacije.

"Emily na Instagramu vs Emily uživo", napisao je Petko i dodao kako je i "roba tu negdje".

"Pronosao si to bolje od nje", "Štrecnulo me koliko si isti Emily u bijeloj haljini sa srcima", "Definitivno Parizer team", "Ti si legenda, umro sam od smijeha", "Popravio si mi dan", nizali su se komentari njegovih obožavatelja.

Petko je poznat i kao jedini voditelj iz Hrvatske koji je vodio veliki spektakl u Skoplju posvećen Tošetu Proeskom.