Nina Seničar i Jay Ellis
28

Objavljene fotografije raskošnog vjenčanja srbijanske ljepotice i zvijezde filma "Top Gun"

N. O.
Foto: Vogue
Foto: Vogue
Zvijezda filma "Top Gun: Maverick" Jay Ellis (40) i srbijanska manekenka i glumica Nina Seničar (36) vjenčali su se 9. jula u Toskani u Italiji, a za magazin Vogue podijelili su fotografije s raskošne ceremonije.
Porodica i prijatelji bili su prisutni dok je par izgovarao sudbonosno "Da" u vili Mangiacane, na zadivljujućem imanju okruženom vinogradima i maslinicima, koje se nalazi u gradiću San Casciano, navodi Vogue.

Među prisutnima su bili Ellisove kolege iz filma "Top Gun: Maverick" Greg Tarzan Davis i Glen Powell, kao i njegova kolegica iz serije "Insecure" Issa Rae.

Srbijanska manekenka je izgledala zapanjujuće u prilagođenoj Dolce & Gabbana prljavo bijeloj, svilenoj vjenčanici, piše Vogue, koji je objavio fotografije s raskošne ceremonije u ponedjeljak.

Seničar je haljinu ukrasila parom dijamantskih naušnica od svoje najbolje prijateljice i prstenom svoje pokojne bake, rekavši za Vogue: "Bilo je kao da je sa mnom".

Ellis je nosio tamnocrveni Dolce & Gabbana smoking u kombinaciji s baršunasto crvenim cipelama.

Nakon što je mladoženja ušao, njihova dvogodišnja kćerka Nora prošetala je niz prolaz s cvijećem.

Raskošno vjenčanje uslijedilo je dvije godine nakon prvobitnog datuma vjenčanja para, koje je dva puta pomjereno zbog pandemije covida.

"U to vrijeme, Italija je bila jedno od najteže pogođenih područja na svijetu, bila je pod strogom izolacijom i zatvorena za turiste", objasnio je Elis.

"Kao i svi drugi na svijetu, nismo bili sigurni koliko će to biti rasprostranjeno niti koliko će dugo trajati, pa smo morali sve otkazati", dodao je.

Mladenci - koji su se upoznali 2015. u baru u Los Angelesu i vjerili 2019. - odlučili su da svoj veliki dan održe u inostranstvu kao omaž njihovom prvom zajedničkom putovanju - čak i ako je to značilo mnogo dodatnog planiranja.

Podsjećamo, Seničar je ukrala pažnju na ovogodišnjoj dodjeli Oscara te je očarala sve u kreaciji brenda Dolce & Gabanna.

Nina je stigla u pratnji supruga u dugoj crnoj haljini sa perjem i spuštenim ramenima istaknula je svoju figuru, a mnogi su se složili kako je očarala sve prisutne.