Teško prihvatio ispadanje
200

Ovako je Ronaldo napustio Katar, tužan i u pratnji svoje porodice

H. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo napustio je danas Katar nakon poraza njegove selekcije od ekipe Maroka i ispadanja sa Svjetskog prvenstva.

Kamere su ga snimile dok je društvu svoje porodice privatnim avionom otišao u nepoznatom pravcu, a još uvijek je primjetno da je itekako tužan zbog neočekivane eliminacije s Mundijala.

Ronaldo je nakon utakmice u suzama napustio teren i bio je vidno potresen zbog poraza od Maroka, a koliko mu je sve teško palo, najbolji je pokazatelj činjenica izjava da je njegov najveći san u karijeri završio nesretno.

[TWITTER]1602277703281152002[/TWITTER]

"Osvajanje Svjetskog prvenstva s Portugalom je bio najveći i najambiciozniji san moje karijere. Srećom, osvojio sam mnogo naslova, uključujući i reprezentaciju, ali moj najveći san je bio podići ime naše zemlje na najvišu svjetsku razinu. Borio sam se za to i jako sam se borio za ovaj san", poručio je Portugalac.

Iako još uvijek nije donio konačnu odluku, teško je očekivati da će slavni Portugalac još koji put zaigrati za reprezentaciju, a posebno nakon brojnih optužbi i navoda o svađi u reprezentaciji.