Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostavite covjeka na miru
Ronaldo uplakan,ronaldo tužan,a šta je sa medicinskim sestrama koje deru noćnu smjenu,rudarima i oniim ženama sto rade u bingu na kasama,taksistima koji rade po 12 sati(ne oni sa sarajevskog aerodroma),pekarima itd.Sto se oni ne žale da im je teško?
Vise cmizdrenja sam vidio od ovih latinskih igraca nego u svim meksickim sapunicama zajedno.
E baš mi ga nešto žao jadan siromah šta če sad
Evo mi porodicno svi placemo … bas tuznooo.
Pa stvarno ste ga vise pretjerali. Ronaldo ovo, Ronaldo ono.
plačko ode a mesi ostade,to njega najviše jede sad
'Bol koju sada stvarate uvijek predstavlja neki oblik neprihvaćanja, neki oblik nesvjesnog otpora onome što jest. Na razini misli, otpor je neka vrsta prosuđivanja. Na emocionalnoj razini, ona je neki oblik negativnosti. Jakost boli ovisi o stupnju opiranja sadašnjem trenutku...'
Hećimu druuuuuuuze.
Dobro nije izludio. Mediji su zlo, sve izvrcu i prevrcu u svoju korist. Ronaldo je gigant i jedan od najvecih svih vremena.