Mnogo se svađaju
89

Brak Bena Affleck i Jennifer Lopez u krizi, navodno se bore s vrlo teškim odlukama

L. R.
Ben Affleck i Jennifer Lopez (Foto: Instagram)
Ben Affleck i Jennifer Lopez (Foto: Instagram)
Nakon što su posljednjih mjeseci privlačili pažnju svojim žustrim raspravama u javnosti, mediji su saznali da je brak između Ben Affleck i Jennifer Lopez u krizi.
Problem s kojim se susreću brojne slavne ličnosti, nije zaobišao ni Afflecka i Lopez. Kako prenose strani mediji, slavni par se navodno bori s vrlo teškim odlukama u zajedničkom roditeljstvu, budući da oboje imaju djecu iz svojih prvih brakova.

"Faza medenog mjeseca je gotova. Naravno, oni su i dalje ludo zaljubljeni, ali su pod velikim pritiskom radnih obaveza te u središtu pozornosti i spajanja porodica", rekao je izvor za In Touch.

Inače, par je često viđen u javnosti sa svojim članovima porodice, koju čine Benova djeca Violet (17), Seraphina (14) i Samuel (11) te Jenniferina djeca, 15-godišnji blizanci Maximilian David Muniz i Emme Maribel Muniz.

No, izvor blizak paru naveo je da Affleck u posljednje vrijeme veoma blizak sa svojom bivšom suprugom Jennifer Garner s kojom ima djecu.

"Ben i Jennifer Garner su jako bliski. Zapravo, u posljednje vrijeme bilo je puno njihovih zajedničkih fotografija na kojima Ben izgleda tako sretno, sretnije nego što inače izgleda kad je s Jennifer Lopez. Ona ne misli da Ben želi bivšu nazad, ali koja žena ne bi bila malo ljubomorna", dodao je izvor.

Međutim, drugi izvor je rekao za da Affleck i Garner imaju otvorenu komunikaciju i oboje rade na tome da ovaj prijelaz učine najboljim mogućim za njihovu djecu.

Podsjećamo, Affleck i Garner razišli su se 2015. godine nakon deset godina braka. Affleck je potom obnovio svoju vezu s Jennifer Lopez s kojom se oženio u julu prošle godine, gotovo dva desetljeća nakon što su se prvi put upoznali i zaljubili.