Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pomiriti se sa bivšom spada u top 3 najgluplje stvari koje možeš uraditi. Osuđeno u startu na propast. Ja se jednom pomirio, poslije 3 godine prekida, kad poče ona meni zvocati za stvari od prije 3 godine…..
Nisu se mogli dogovorit ko ce placat Telemach 😂
Nabijte tu djecu nogom i zivite svoje zivote, ionako ce vas cim prije iskoristiti i zaboraviti, jer su navikla samo na bogatstvo i raskos...
Fakat je ovo mene zabrinulo.Sad ne znam da li da dokupim još koju vreču brašna ili da razdjelim i ovo što imam i da se vinem s dimnjaka.
Evo iskidah se ziv kako da im pomognem, eto kako
nebi je ja trpio da je princeza od Malezije
Voli garnerku i cao
Joj kad zensko pocne gusiti...
Kad je čoek budala
Hoce li moci sve stici?
nije im lako
tuga, propade dan...