Pobrinuo se za detalje
149

Publika na koncertu Prijović primijetila Filipa Živojinovića, bio s producentima na kraju dvorane

I. S.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Publika je na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Zetri u Sarajevu primijetila njenog supruga Filipa Živojinovića na kraju dvorane.

Naime, on se pridružio producentima kako bi se pobrinuo da njen koncert prođe u najboljem redu.

Rijetko ko zna da je Filip napisao "Devet života", jednu od najpopularnijih Aleksandrinih pjesama s istoimenog albuma koji je objavila u junu ove godine.

@snekiiiiiiiiiii Glavom, bradom i titulom na svom radnom mjestu😂 #foryou #aleksandraprijovic ♬ original sound - snekiii

Aleksandra i Filip su se upoznali 2016. zahvaljujući njihovoj zajedničkoj prijateljici, srbijanskoj influenserici Zorani Jovanović, poznatijoj kao Zorannah.

Vjenčali su se 2018. godine, a 2019. su dobili sina Aleksandra. Pjevačica nikada nije krila kako joj suprug mnogo pomaže na poslovnom planu.

"S Filipom sam sedam godina. On je uvijek bio uz mene. Bio je oduvijek moja najveća podrška i sve smo radili kako bismo došli do ovoga danas. Sve što sam ja danas je većinom zahvaljujući njemu. Ja sam imala hit i prije njega i lijepo sam radila. Preda mnom je plakao dosad dva puta od sreće. Drugi put je to bilo prije nekoliko dana, kada je shvatio koliki smo uspjeh postigli s albumom 'Devet života'", izjavila je ranije.