Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod koji je plaćo 6 KM Torabiju za vodu iz sarajevske pivare ne treba ništa puno objšnjvati
Torabi i Prija nemaju međusobno nikakve veze. Njihovi konzumanti imaju. Kapiraš?... -Ne? Ah, džaba se trudit oko tebe. Ništa, zanemari...nastavi sa šišom.
Hoce da kaze kako je narod na ovim prostorima malo glup, a ti mu s tim pitanjem, kakve ima veze, samo to jos vise potvrdi!
Poserem ih oboje. Slika i prilika bälíja, 11 genocida nas nije opametilo. Da Ceca dođe napunila bi Zetru najmanje 10 puta i to bälíje bi se pobile za kartu.
Dal je ona stvarno fizicki privlačna? Meni je ono bas najruzniji tip zene. Ne znam, mozda se to nekome svidja
Lepa Fahreta mu rekla,da je prati i uzima kes.
Ko je ovaj,jel bio u rodu sa Batom Zivojinovicem
Prati je da ne bi Bošnjo kakav odveo u Hotel da pricaju viceve poznata je kao cestita Djevojka.
Wow jbt koja vijest...
Kakav uspjeh i doseg za publiku. Nevjerovatno. Odusevljen sam sa publikom, sa ovom vijescu i Fahretinim sinom. Nenad...ivo.
Brena mu je samo maceha.
cuva je da nece Gile doci....hehheh
Uskoro i Ceca u Zetri! 😂😂😂😂😂😂
Svaka cast! Dopustiti sve ovo! Bez komntara! Jos najava za Cecu! Nek se srusi Zetra i sve u njoj!!!
Sarajevo je grad otkad je svijeta i vijeka raditi od njega afganistansku zabit to jednostavno ne ide.
Nekad su na Koševu i u Zetri bile vojne parade ARBiH, a danas se hiljade jugobâlija klanja u Zetri srpskom polusvijetu, kiču, šundu, nevjesti iste one Lepe Brene koja je tokom agresije hodala u srpskoj uniformi i obilazila srpske agresorske položaje. Na šta je Sarajevo spalo. FUJ