svati seljaku dasku ili tor... pa onda nek pise... opnako ne sjede nego jasu po stolicama. ja ne znam odakle dolazi takav "odgoj" i kakva im je situacija kod kuce, kad se ovako ponasaju... mi smo u svemu dotakli dno dna, ali i pored cinjenjice da je GRAS u qrcu, ipak je ovo necija imovina i neko ovo mora da cisti... Treba videonadzor pod hitno u na svaki ulaz u tramvaj.
blackspawn tako je, videonadzor, sto vise kamera i u vozilima i po gradu i neka se prati sve dok se balavci ne pohvataju...inace kameru su odlicna stvar i kad su povezane sa centralom u kojoj se prate 24 sata i brzom dojavom policiji sve bi se to dalo urediti.... kosta ali se isplati.... ne treba narodu vatromet za novu godinu, iskoristite novac za kamere i vecu sigurnost.... ima i drugih nacina da se taj novac namakne, samo ako narod hoce i uzme stvar u svoje ruke
@shahzudin jel to treba odobravati? Gdje si sebe svrstao? Izmedzu "njih" i "vas"?! Jesul u svili il nisu, ljudi ovo ne vole i valjda treba znati da neke stvari imaju i konsekvence... kod nas ima samo konsekvenca ovako kao sto je ovaj primjer... samo se prikaze u medije, ali se nista ne moze po tom pitanju uradit... ZALOSNO JE TO druze!
Prikaži sve komentare (125)