Sjedim i bas nesto gledam sebi na profil, kad neki zatucani musliman, balija, poslije iftarenja, i sad pred post - da bi zivio kao sto je njegov uzdanica pedofilcina posro, razbojnik muhamed u njegovo vrijeme - daje meni minuse i prijave na komentare. To radi posto je provalio bug u plugin-u na WP ovdje na protalu. I raspala balijetina, koja danas u 2017. radi sve sto i njegov posro pedofilcina, razbojnik muhamed u svoje vrijeme - misli da cu se ja pokolebati, hahaha
Cilj kozojeba, muslimancina, balijetina i ostalih sljedbenika pedofila muhe buraza usmrdjenog arapa, je da istina o ekstremnoj totalitarnoj ideologiji islamu ne smije izaci na vidjelo. Tako da svi misle da je to jedna divna religija, mira i blagostanja. Zato raspala balijetina sto nema 5 maraka u dzepu i posti htio ne htio, meni udara minuse. A ja samo mogu da mu kazem da mu se najebbem balijske matere i upravo sad cu pred spavanje da se pokenjam po jednom listu kurana.
Eto minus dodje prije nego maltene sto sam napisao prvi komentar. Samo ti udaraj prljavi osmanlijski isprdku, a ja cu sada da ti se pokenjam po svetinji sa sve arapskim slovima isaranim po listu knjige zla i terorizma.
Prikaži sve komentare (58)