P vidis da je problem neefikasnost... ahmetovic ne moze sa broda more pogoditi... i vi (uprava i skauti) dozvolite da dijete koje je rodjeno na jezeru, 5 minuta od stadiona potpise za Zrinski (haris Handzic) samo jos reci da je i on trazio milion i poserem ti se u usta... nemamo mi nista od mlade ekipe, hocemo pobjede i trofeje !!! a ti maldi igraci ??? Daj jednog prvotimca iz te cuvene vase akademije??? Zeljo vam uzeo sve trofeje u mladjim kategorijama... prestanite pricati lazi i ublehe..
Šta je čmeljo uzeo? hahah ne brukaj se. Imamo najviše igrača u mlađim reprezentacijama od svih klubova, ali ko je nama kriv kad ih Čala ne jebe ni 1%. Uvijek isti 11. A Handzić je ubleha od igrača. Igrao za Rudar Prijedor i Borac evo ga ponovo se vratio. Kakav on. Nama hitno treba jedan "killer" kao što je to bio Benko ili Komazec.
@XE:D hajde malo proguglaj i vidi za proslu sezonu... u svima kategorijama zeljo osvojio, osim u jednoj... http://reprezentacija.ba/u21-selekcija-bosne-i-hercegovine (trojica iz Sarajeva,) http://reprezentacija.ba/u19-selekcija-bosne-i-hercegovine ( jedan iz Sarajeva) http://reprezentacija.ba/u19-selekcija-bosne-i-hercegovine (trojica iz Ssarajeva) izgleda tebi ovaj svakic dobro ublehe prodao :)
Prikaži sve komentare (37)