Bože, koliko moraš biti primitivan i jadan da se da raduješ tuđoj nesreći... 🙁 Znam da se većina ne slaže sa njihovom politikom, ali za to nije kriv "običan svijet" - ista je situacija i kod nas - krivi su oni koji vode politiku, lobby grupe, a najviše oni koji je kreiraju...
@hilmohilmic Ah zaista? Pa taj njihov „običan svijet“ je i birao fašiste poput Busha, Trumpa, Obamu. Za vreme izbora one Karakondžule Krampa su likovali njegovom prijedlogu “ubijanja familija terorista”, znači i familije koje dvije duple nemaju šta im sin, kći il otac radi, ima dupli život. E sad znaš zašto me tuki za njih boli. Ma sve ih trebo onaj val pokupit i nerodjeno im pobit. Samo mrtav Redneck dobar Redneck.
@hilmohmic I jos nesto, ne bi bilo na odmet kad Turska zavrsi sa Americkim teriroristima koji su se YPG-u prikljucili u Afrinu, da im posalje obavjestajce po kucama pa da im i Familije pobiju, zenu djecu, starce. To je bio Krampov prijedlog. Znaci, jedva cekam da vidim preklanu Redneck-gamad po Teksasu i ostalim US-Vukoyebinama.
Prikaži sve komentare (7)