@SrbskoSrce ok to za pite naucili od Turaka pa posto kao kmetovi niste imali priliku da jedete meso pravili bureke od cega ste stigli, kupusa, luka, repe itd samo da se prezivi, razumijem ja vas ali vi ne razumijete da je samo jedan burek a ostalo su sirnica, zeljanica, krompirusa i nikakvi dalje bureci od kojekakvih travaurina.
@SrbskoSrce jedemo samo najbolje domaca bosanka kuhinja raznovrsna najukusnija .
U koju god srpsku kucu udjes smrdi na krmetinu to je smrad koji ne izlazi... dzaba osvjezivac hahah
@Istinorezac zlato nije samo skuplje od bakra zato sto ga manje ima vec sto je i kvalitetnije...npr primjena u elektronici hahah vlasi glupi hoce od govana naprave pitu
@SrbskoSrce a cija je rijec pita?? 😆😆 ajde oladi bre...sva nasa jela su mjesavina istocne kuhinje i mediteranske. U srbiji mjesavina turske i madjarske..bih mjesavina turske, mediteranske ...sta ba kakite vise.
@SrbskoSrce i sasvim logicno je da svaka zemlja ima varijacije na datu temu ;) nije ni tjestenina orginalna iz italije vec kine...al je kinezi prave drugacije. Umjesto sto kendzas i time pokazujes svoju zadrtost..uzivaj u raznim varijacijama
@SrbskoSrce ahahaha...aj sto si zadrt i neobrazovan..neg si i glup. Pita je arapska rijec. Za ostalo..ja zaista ne znam sta da ti kazem...osim da primjetim sizofreniju.
@SrbskoSrce kazes nema mediteranske kuhinje?? Sta si ikad talijansko jeo osim pizze i tjestanine?? Kazes nema u sarajevu restorana da servira skampe, ribu etc?? Nisi ti vidio sarajeva! Osim toga bih nije sa...sta je sa hercegovinom??
@SrbskoSrce haj ti duso uzivaj u svojoj sizofreniji. Sa bolesnim ljudima se ne prepire jer nema fajde. Na svu srecu ovdje si inkognito pa tako tvoje provale ostaju nezapazene :))
@Yenicer91 dragi moj...mislim da sam ti vec to bezbroj puta rekla... mogu ti mati biti (teoretski). Mnogo mlada mater..al opet. Pa tako polazem pravo da i “visoko” letim...sto ti mislis...iako ja to ne bih nazvala letom vec iskustvom ;))
Realno pošto sam iz mješane porodice imao sam iskustva sa svim i smatram da svinja jeste prljava i jeste opasnije meso ali sa druge strane mortadela i neke trajne kobasice bez svinjetine ne mogu...svinjeće pečenje i meso ne jedem jer mi nije niš posebno ali volim neke originalne mesne preradjevine a ne njihove improvizacije sa govedinom!