Koja količina mržnje u komentarima prema čovjeku koji je toliko pomagao Bošnjake i u ratu i poslije rata i čovjeku koji je daleko od nacionaliste ali čovjeku koji ne može trpiti nepravdu. Ovo je očito da je Bošnjacima samo dobar Hrvat onaj koji se slaže sa njiihovom velikobošnjačkom politikom...Ali takav odnos je generalno prema Hrvatima koji su toliko pomogli u ratu i bez kojih bi Srbi vjerojatno već 1992. godine osvojili BiH ...
Hrvati u Mostaru pale BiH zastave, kliču nož, žica, Srebrenica, u Širokom Brijegu psuju BiH, Čović dočekuje ratne zločince iz Haga (Kordić i drugi), blokira svaku pro-bosansku odluku u predsjedništvu, otvoreno radi za interese druge države, ne da reviziju presuda protiv Srbije, podržava Pelješki most, konstantne blokade vlasti. Manjina sa najviše prava u svijetu. Niko ovoliko vas ne bi trpio kao dobri Bošnjaci. Još i zahvalnost hoćete.
@BosnaUinatSvima Pa tko vas tjera da budemo zajedno i zapamti nismo manjina nego konstitutivni narod koji ce se odcjepiti ako ovako nastavite.
Prikaži sve komentare (627)