Ova korupcija se izdigla iznad ustavnog suda i naroda, zapravo ova korupcija bira, birali su recimo oni u Stolcu. A znate kakav im je etnicki sastav u odnosu na etnicki sastav BiH? Etnicki sastav CIK-a 2/7 ili 30% SNSD 3/7 ili 40% HDZ 2/7 ili 30% SDA Etnicki sastav stanovnika BiH Bosnjani 57% Vlasi 29% Katolici 11% Ostali 3%
CIK sutra odlučuje o raspodjeli mandata u Domu naroda Parlamenta FBiH? ------------------------------------------ Sta ovo znaci? Znaci da 5/7 clanova HDZ/SNSD-a sutra biraju vlast u FBIH? Kako se to moze prihvatiti i kako to moze biti ustavno da SNSD iz genocida bira u FBIH vlast? Moze pored SDA/SBB/SDP/DF/NS sve anomalije, pa i ova.
Treba da se Bosanci probude. Ali kad smo budni imali smo susjedne drzave, a budimo se. Krenulo je.... sva zahvala susjedima koji bude Bosanski nacionalni identitet. Stari Evropski ratnici i narod su bili spavali. Krece. Mislim da nece niti jedan jedini tzv srbin niti hrvat ostati ovaj put. A mi cemo imat onu religiju koju nam padne na pamet, nema tog pape koji to moze promjeniti, niti je mogao ikad, pored svih pokusaja.
Prikaži sve komentare (29)