Ne vidim, Bosno, cemu toliko uzdizanje i svojatanje Albanaca Kosova. Mozda osjecamo opravdanost, odobravanje tamosnjeg razvoja situacije, ali bilo kakvoj euforiji nema mjesta - iz mnogo razloga. Neka to ostane stvar dvije strane u sporu, srpske i kosovske politike, kuda i kako. Postarajmo se za vlastitu avliji, objektivno i hladne glave. Da Siptari i nisu takvi prijatelji trebali bismo vec poodavno znati. Glasanje o Deklaraciji u Saboru Hrvatske i 100%-tne carine trebalo bi da nas urazume.
BH_Faraon. Podrzavati pravdu nije svojatanje bilmezu. Mozda bi se ti trebao stvarno dobro pobrinuti za "za svoju avliju" jer u BiH jos nemas drzavnosti zbog tih istih srba. Na svakoj BH granici koja je u Genocidnom entitetu viori se srpska zastava a ne tvoja "Avlijska" Bosnjaci s pravom podrzavaju Albance jer su skoro u istom periodu od istog neprijatelja dozivjeli genocid i dobro se razumiju. Ti si vjerovatno taj period bio negdje u Hamburgu ili cak u Srbiji pa pojma o tome nemas.
@nautAr01 i jos nesto, Albance "Siptarima" nazivaju samo genocidni srbi i balije komunjare kojima nedostaje kucni odgoj i obrazovanje a pravi Srbi i Bosnjaci ih nazivaju Albancima.
Prikaži sve komentare (166)