Kad je već autor ovoga članka tako OTVORENO antisrpski nastrojen što nije ni čudno jer bi po mnogima u pederaciji i u krvatskoj časnih i poštenih srba već odavno nestalo da se njih pita (čitaj; da se nato pita), onda bi taj isti autor trebao da spomene alijino i bakirovo neugrizanje za jezik kad su spomenuli da ostavljaju biu u amanet Erdoanu!!!!!! Pa u čije ime onda to onaj prvi spomenuti reče???
U moje (kao člana bh zajednice) sigurno nije kao ni u ime ostalog nebošnjačkog naroda u bih!!!Pa treba onda samo malo mućnuti glavom,promisliti i skontati zašto su Milorad Dodik i Dragan Čović PARTNERI!!!
Naravno da bih i ja tako postupio sda sam na njihovom mjestu jer BRANE položaje svojih naroda ispred muslimanske hegemonističke politike koja može samo da vidi unitarizaciji i centralizaciji ostalih i podvođenje istih pod bošnjački politički militarizam kojeg predstavlja Sarajevo!!! Dajte lljudi više, šrestanite bih zvati "zajedničkom" domovinom sva tri naroda nego s elijepo podijelite i allah i manet...svako svojim putem!!!
Prikaži sve komentare (275)