Zlatko hostapleru stari, dzaba si se dovukao nakon sto si sdp ucinio klinicki mrtvim 2014 godine. Bolje reci, dzabe te je sda podzemlje sa sugavim Bakirom poslalo da kuhas unutar SDP-a. SDP je sa tobom zavrsio. Ostavio si ga u rusevinama nakon derneka sa SDA, i sada si se dovukao kao najveci jadnik. Mi koji smo vracali i vratili SDP na noge uz njega smo ostali u najtezim trenucima. Poruci tako svom drugu Bakiru.
SDP je danas opet jaka i stabilna politicka partija bez tebe. A bit ce i jos jaca vremenom. Sa sobom za ruku mozes da povedes i ostale koji te bezuspjesno pokusavaju vrataiti u SDP na mala vrata. Nema sukoba Sarajevo-Tuzla. SDP je jedinstven i to ce se pokazati. A tebi i tvojim dunđerima neka Bakir daje pozicije. Ljevicu vise srozati necete! Dzaba placeni mediji i sva vasa mesetarenja. VI STE SVOJE ZAVRSILI. OTPADATE KAO SUHI LIST. ZIVIO SDP I ZIVJELA LJEVICA
@zmaj_321 slazem se, ali sda ne spada u patriote. kako patriote daju cetvtog delegata u dom naroda skupstine bih hdz-u i snsd-u. sada niti jedna odluka ne moze proci bez te dvije stranke. jesu li to patriote?
Prikaži sve komentare (201)