ok je govoriti i o ovim temama, al ljude zanima običan zivot. drugim rijecima zeljko je jedan obican populista koji pali narod i uzima jeftine poene bez ikakvog rada. za 4 godine sto je presjedio u parlamentu nije rekao ni jednu jedinu rijec, niti se javio ns repliku, na davanje svog mišljenja, ns kritiku nekog zakona, niti da dadne amandman na zakon neki koji se donosi. totalna nula.
"YUTELovske zablude"??? Pobogu. Jedino su protiv YUTEL-a zajedno bili Tuđman, Sloba i Alija. YUTEL je APSOLUTNO jedina institucija koja je uspela da okupi protiv sebe sve, ne samo antijugoslovenske snage, nego baš sve snage, pojedince, političare i stranke koje su bile protiv mirnog i diplomatskog rešavanja nagomilanih problema - bez rata.
Da nije bilo YUTEL-a - mi u Beogradu ne bismo imali pojma šta se dešava u Vukovaru i Sarajlabadu, niti bismo izašli u tom broju na ulice Beograda 9. marta 1991., niti bi tenkovi JNA uz potpise Tuđmana i Izetbegovića izašli na ulice Beograda. Mali savet Komšiću - udari po vinu i pivu, zaiebi žestinu, keve ti, škodi ti, a šljaka te na pogrešan način.
Prikaži sve komentare (284)