Cuj ti istrazioca. Iphone problem predstavlja. Nemojte to amerikancima reci koji su ukljuceni u istragu, pocet ce vam se smijati. Pisao sam i prije. Ubica je u Capljini i okolini, e sad jel imao motiv, ne znam. Odlicno poznaje teren
@gooUser1568830385 Pa jasno je i malom djetetu, da je ubica kamenjarski srbin. Vjerovano povezan sa nekim u policiji ili HDZ-u. Dok se ovako puzajuci zataskava jedan relativno prost slucaj. Pa nema ih tamo na kamenjaru 20 miliona kao u Sao Paolu, niti je Lana poznavala bas svakog kamenjarca. Da je ubica Bosnjak, vec bio u zatvoru, a kamenjarski srbi bi slucaj okarakterisali kao ubistvo iz nacionalne mrznje.
@gooUser1568830385 iPhone ima veoma napredan algoritam kriptovanje i jako se teško može provaliti. Nedavno je bio jedan slučaj, zaboravio sam gdje, možda čak i USA, gdje je policija tražila od Apple-u da otključa telefon a oni nisu htjeli, da bi im na kraju sud to naredio, jer policija nije uspjela da probije šifru. Ako rješenje ovog slučaja leži u iPhone-u, još dugo se neće riješiti, a možda i nikad, osim ako Apple ne pomogne.
Prikaži sve komentare (60)